Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Αυτό το παιδάκι με σύνδρομο Down μπορεί να... πετάξει!!
Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες και το βίντεο


Είναι από τις ιστορίες που σε κάνουν να δακρύζεις αλλά και να χαμογελάς και να παίρνεις δύναμη και ελπίδα και να βλέπεις τα προβλήματα της ζωής σου μικρά και να γεμίζεις θετική ενέργεια.

Ο Άλαν Λόρενς από την Γιούτα, έγινε διάσημος τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες του γιου του, ο οποίος μπορεί και πετάει!
Ο σούπερ μπαμπάς έχει ανεβάσει στο blog του «That Dad Blog» υπέροχες φωτογραφίες με τον μικρό Γουίλιαμ, ο οποίος γεννήθηκε με σύνδρομο Down, να «πετάει» και ο κόσμος έχει πραγματικά ενθουσιαστεί. Στόχος του Άλαν είναι ο γιος του να εμπνευστεί στο μέλλον από αυτές τις εικόνες.

"Αυτές οι φωτογραφίες με τον ιπτάμενο Γουίλ έχουν μία ιδιαίτερη σημασία για μένα, καθώς σκέφτομαι για τις ξεχωριστές δοκιμασίες που θα αντιμετωπίσει ενώ μεγαλώνει. Ελπίζω ότι θα τον μάθω ότι παρά τις αδυναμίες του, μπορεί να κάνει ό,τι αποφασίσει ο ίδιος,"δηλώνει για την απόφασή του να δημοσιεύσει αυτές τις φωτογραφίες.

Σκοπός του είναι να γίνουν και ημερολόγια, έτσι ώστε να δωρίσει τα μισά από τα κέρδη του σε ιδρύματα που ασχολούνται με το Σύνδρομο Down. Για αυτό το λόγο μαζεύει χρήματα για την καμπάνια «Bringing Light» μέσω Kickstarter.