Wednesday 1 June 2016

Παιδοβιαστής - Λεβαντός Φίλιππος του Ιωάννη και της Λαμπρινής: Τα παιδιά έκαναν σεξ με τη θέλησή τους!

Την ενοχή για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου, ενός κοριτσιού και δύο αγοριών, ζήτησε ο εισαγγελέας έδρας του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου, ενώπιον του οποίου δικάζεται ο 40χρονος Φίλιππος Λεβαντός.
Γονείς τα μάτια σας δεκατέσσερα.

Προστατέψτε τα παιδιά σας από τους ανώμαλους.
Μόνο εσείς μπορείτε, κανένας άλλος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 40χρονος, σε διάστημα δύο ετών, βίασε μία 14χρονη στο σπίτι του στο Περιστέρι, τον Αύγουστο του 2014 , ένα 15χρονο αγόρι στη Ναύπακτο, ενώ επιχείρησε να αποπλανήσει ένα 13χρονο αγόρι μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο βανάκι στον Κορυδαλλό, τον Μάρτιο του 2015, οπότε και συνελήφθη.
Στην αγόρευσή του, ο εισαγγελέας ανέφερε πως ο κατηγορούμενος έχει ροπή στα σεξουαλικά εγκλήματα και γι' αυτόν τον λόγο λειτουργούσε μεθοδικά: «Κέρδιζε την εμπιστοσύνη των θυμάτων, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως επρόκειτο για ανήλικα παιδιά, κάτι που γνώριζε καλά».
Κατά την κρίση του εισαγγελικού λειτουργού, ο 40χρονος πρέπει να κηρυχθεί ένοχος για τον βιασμό της 14χρονης, καθώς για την απόπειρα αποπλάνησης του 13χρονου. Εξέφρασε, ωστόσο, την άποψη πως πρέπει να μετατραπεί η κατηγορία του βιασμού σε βάρος του15χρονου αγοριού σε παρά φύση ασέλγεια με ανήλικο.
Πάντως, ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, αρνήθηκε ότι βίασε τα παιδιά ισχυριζόμενος πως «βρέθηκαν ερωτικά μαζί, με τη θέλησή τους». Μάλιστα, για το κορίτσι- που είχε εντοπιστεί κουρεμένο, από αστυνομικούς, να περιπλανιέται στο Περιστέρι λίγη ώρα μετά τον βιασμό του- ο 40χρονος υποστήριξε ότι του είχε συστηθεί ως αγόρι σε site για ομοφυλόφιλους, όπου γνωρίστηκαν. 
«Της πρότεινα να κάνουμε έρωτα και κάναμε με τη συναίνεση της» είπε στο δικαστήριο, όπου η ανήλικη ήταν παρούσα και νωρίτερα είχε εκσφενδονίσει ένα μπουκάλι σε βάρος του. Αντίστοιχα, και για τον 13χρονο, τον οποίο επιβίβασε στο βαν, ανέφερε πως τον γνώρισε σε «δωμάτιο» του Facebook για γκέι και ότι το παιδί, όταν αυτός του είπε πως είναι πολύ μικρός, του είχε απαντήσει πως είχε κάνει «κάποια ερωτικά πράγματα».
Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί αύριο.

2 comments:

  1. Αγαπημένο Χαμομηλάκι, όσο δεν αλλάζουν οι νομικοί όροι παιδεραστία και παιδοφιλία σε παιδοβιασμός τόσο αυτά τα ανθρωπόμορφα θα ισχυρίζονται ότι η πράξη τους έγινε με την σύμφωνη γνώμη των θυμάτων. Οι νομικοί οφείλουν να σεβαστούν την Ελληνική γλώσσα και να αποδώσουν το βαρύτατο και εγκληματικό αδίκημα με τον όρο που αρμόζει δλδ παιδοβιασμός.

    ReplyDelete
  2. Έτσι είναι, ακριβώς έτσι, αγαπημένε μας Κλεισθένη :((((
    παιδοβιαστές είναι :((((((

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki