Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Άλλαξε την Εικόνα της Ζωής σου και όχι του Προφίλ σου
Μαθήματα ζωής για μας και τα παιδιά μας

Oι άνθρωποι κρύβονται πλέον πίσω από ψεύτικες φωτογραφίες, ψεύτικα χαμόγελα, για να νιώσουν κάποιοι και για να δείξουν κάτι που δεν είναι.
Από κόμπλεξ, για το κάτι που θα ήθελαν να είναι και δεν τα κατάφεραν.
Για να κερδίσουν τις εντυπώσεις, να πάρουν όσο πιο πολλά likes μπορούν μιας και η αξία του ανθρώπου, νομίζουν ότι ανεβαίνει πλέον με τα πολλά likes και τον ψεύτικο κόσμο των social media.

Βλέπουμε γυναίκες να ξεγυμνώνονται για να κερδίσουν την αποδοχή του ανδρικού πληθυσμού και το αντίθετο στη βρωμιά και τη δυσωδία που εκπέμπει ο ψεύτικος κόσμος της οθόνης.
Δεν είσαι in αν δεν βγάζεις όλη μέρα selfie, αν δεν κοινοποιείς την παρουσία σου κατά τη διάρκεια της ημέρας για να βλέπει το "κοινό σου" (που είχε και μια σκασίλα που βρίσκεσαι ανά πάσα στιγμή) μη και χάσουν επεισόδια από την υπέροχη ζωή σου και πάθουν μια ψιλοκατάθλιψη χωρίς τη δική σου αίγλη.
Κούνια που σε κούναγε καημένε και ψωνισμένε κομπλεξικέ ανθρωπάκο, που νομίζεις πως όλα αυτά είναι ζωή! Αμ δεν είναι!

Κοίταξε βαθιά μέσα σου και δες το κενό που σε περιβάλλει.
Το άδειασμα της ψυχής σου στο καθημερινό φαίνεσθαι, την αστάθεια στη ψυχολογία σου που μετριέται με την αποδοχή ή όχι των άλλων, την μετριότητα που εξακολουθεί να σε ενοχλεί και παλεύεις καθημερινά να φτάσεις την τελειότητα η οποία φυσικά και δεν υπάρχει αλλά εσύ με το στενό μυαλουδάκι σου δεν μπόρεσες ακόμη να το καταλάβεις και επιδίδεσαι σε ένα άνισο αγώνα για να νικήσεις ποιόν;
Τους άλλους ή εσένα;


Ούτε τους άλλους νικάς ούτε εσένα αν δεν μάθεις να αποδέχεσαι αυτό που είσαι χωρίς πολλά πολλά
Η αποδοχή και η αγάπη προς τον εαυτό σου είναι το κλειδί της επιτυχίας σου!
Ουδείς τέλειος, άρα ούτε κι εσύ.

Αν ήταν όλα τέλεια πως θα ξεχώριζαν οι πραγματικές αρετές; Η ομορφιά, η γνώση και άλλα τόσα χαρίσματα που ξεχωρίζουν τον ένα άνθρωπο από τον άλλο.
Μάθε να ξεχωρίζεις απ' το πλήθος που σε θέλει να το ακολουθείς κι ας σε έχουν για το μαύρο πρόβατο της υπόθεσης.
Κατά βάθος όλοι αυτοί σε ζηλεύουν και σε θαυμάζουν γιατί εσύ ξεχωρίζεις από την μάζα κάτι που οι ίδιοι δεν κατάφεραν ποτέ να πετύχουν.
Και μεταξύ μας το μαύρο όταν το αντιστρέψεις είναι άσπρο και όλοι αυτοί που νομίζουν πως εσύ είσαι το μαύρο πρόβατο διαψεύδονται πανηγυρικά!

Εσύ είσαι στο φως κι αυτοί ακόμη κυνηγούν τα σκοτάδια τους μπας και καταφέρουν να σου μοιάσουν !
Η απάντηση σε όλα είσαι ΕΣΥ...
Η διαφορετικότητα σου και σ' όποιον αρέσει!
Οι άλλοι ας τρέχουν να σε προλάβουν!
Εσύ έχεις στεφθεί πρωταθλητής κι αυτοί είναι ακόμη στην προπόνηση...

loveletters