Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Άφησαν το παιδί τους να πεθάνει
επειδή αντιπαθούν τους γιατρούς!

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η αποκάλυψη ότι ένα ζευγάρι άφησε το παιδί του να πεθάνει μετά από βαριά ασθένεια πολλών εβδομάδων, γιατί - όπως ισχυρίστηκαν - δεν συμπαθούν τους γιατρούς!!!
Seth Johnson, 7, died in 2015 in Minnesota
His parents, Timothy and Sarah Johnson, 
have now been charged with neglect
Ο 7χρονος Σεθ Τζόνσον, ο οποίος είχε νοσήσει με παγκρεατίτιδα, έπαθε σήψη που οδήγησε σε οξεία ανεπάρκεια των οργάνων του, και τελικά έσβησε άδικα εξαιτίας της αδιαφορίας των γονιών του!

Το αγοράκι εγκαταλείφθηκε μάλιστα το τελευταίο σαββατοκύριακο της ζωής του στη φροντίδα του 16χρονου αδερφού του, παρά την κρισιμότητα της κατάστασής του, επειδή οι γονείς του είχαν να πάνε σε ένα γάμο! 

Μάλιστα, όταν ο 16χρονος τους τηλεφώνησε για να τους ενημερώσει ότι ο μικρός Σεθ είχε πέσει σε λήθαργο, εκείνοι όχι μόνο γύρισαν με το... πάσο τους αργά το βράδυ, αλλά δεν φώναξαν ούτε τότε ασθενοφόρο, προτιμώντας να βάλουν το άρρωστο αγόρι για ύπνο και να προσευχηθούν για την ανάρρωσή του!

Ο Τίμοθι και η Σάρα Τζόνσον, ενώ έβλεπαν ότι το παιδάκι υποφέρει, με ρίγη, φουσκάλες στα πόδια, δυσκολία στην κατάποση και πόνους, δεν το πήγαιναν στο νοσοκομείο….

Τελικά το αγοράκι έσβησε άδικα και τώρα το ζεύγος κατηγορείται για εγκληματική παραμέληση ανήλικου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρχές, το αγοράκι που είχε υιοθετηθεί από το ζευγάρι σε ηλικία 3 ετών, παρά την κρισιμότητα της κατάστασης του δεν νοσηλεύτηκε ποτέ, με τους γονείς να κάνουν -σαν άλλοι γιατροί- τη δική τους διάγνωση, αποδίδοντας την «παράξενη» συμπεριφορά του 7χρονου σε μετατραυματική διαταραχή άγχους. 

Αντί να του δίνουν φάρμακα, του έκαναν γιατροσόφια δικής τους έμπνευσης, χειροτερεύοντας την κατάσταση του μικρού!

«Οι Τζόνσον φυσικά, θεωρούνται αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Ωστόσο, θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για να εξασφαλίσουμε την παραδειγματική τιμωρία τους», δήλωσε η εισαγγελία του Πλίμουθ στη Μινεσότα, μετά από τον σάλο που έχει προκαλέσει η υπόθεση στην κοινή γνώμη.