Monday 16 January 2017

«Σας παρακαλώ, κρατήστε τα παιδιά στο σπίτι όταν είναι άρρωστα!» - Mom's Plea to Keep Sick Kids at Home

Αφού ένα παραδοσιακό εορταστικό δείπνο μετατράπηκε σε εφιάλτη για την οικογένειά της, αυτή η μαμά που παραλίγο να χάσει το κοριτσάκι της απευθύνεται σε όλους τους γονείς και προειδοποιεί: «Σας παρακαλώ. Αν το παιδί σας είναι άρρωστο, έχει ίωση ή κάποια λοίμωξη του αναπνευστικού, κρατήστε το στο σπίτι και φροντίστε το».
Mom's Plea to Keep Sick Kids at Home
Ο λόγος για την Laura Correada Silva, η οποία μαζί με το παραπάνω μήνυμα κοινοποίησε και τη φωτογραφία της κόρης της, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 
Η μικρή Χλόη κατάληξε στο νοσοκομείο, αφού έπαιξε με την ξαδέρφη της, η οποία αν και άρρωστη, τους είχε επισκεφθεί για φαγητό τα Χριστούγεννα.
Σύμφωνα με την τρομοκρατημένη μαμά, ο αδερφός της, της είχε πει ότι η κόρη του έχει κάποια λοίμωξη στους πνεύμονες, η οποία όμως δεν ήταν κολλητική. 
Πολύ γρήγορα, όμως, η 3χρονη κόρη της, η οποία έτσι κι αλλιώς υποφέρει από άσθμα, εμφάνισε μόλυνση από τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (RSV). 
Ο ιός αυτός μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνος για παιδιά με προϋπάρχουσα ευαισθησία στους πνεύμονες. Έτσι, αυτή τη στιγμή η μικρή λαμβάνει αντιβιοτικά, αναπνέει με τη βοήθεια ειδικής συσκευής, ενώ το χέρι της είναι δεμένο με επίδεσμο, για να μην τραβήξει την ενδοφλέβια ένεση.
Η Laura γράφει στη σελίδα της στο Imgur ότι η κόρη της έχει κάνει όλα τα εμβόλια που προβλέπονται για την ηλικία της. 

Εξηγεί ότι ο λόγος που κοινοποιεί το δυσάρεστο συμβάν είναι γιατί ελπίζει να γλυτώσει άλλους γονείς από αυτό που βιώνουν η ίδια και η κόρη της και «ως προειδοποίηση προς άλλους γονείς που μπορεί να πιστεύουν ότι η ίωση του παιδιού τους δεν είναι κολλητική, κι όμως μπορεί να προκαλέσει έναν τόσο μεγάλο κίνδυνο σε άλλα παιδιά.»

euro2day

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki