Thursday 21 December 2017

Έφερες ένα παιδί στον κόσμο, όχι ένα εργαλείο!

Μεγάλη υπόθεση να γίνεις μάνα! Όλος ο κόσμος δικός σου!
Έφερες ένα παιδί στον κόσμο! 
Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση που κάποια μάνα δεν έχει καμία συναίσθηση ότι έφερε ένα παιδί στον κόσμο αλλά νομίζει πως γέννησε ένα εργαλείο;! 
Στο αστικό κράτος δεν σημαίνει τίποτα! Οι κοινωνικές υπηρεσίες και η δικαιοσύνη του αστικού κράτους στηρίζουν την αντιμετώπιση του παιδιού ως εργαλείου! 
Στην περίπτωση μάλιστα που ένα ζευγάρι χωρίσει για πολλούς και διάφορους λόγους, η αντιμετώπιση του παιδιού ως εργαλείου από την μάνα είναι ένας καλός τρόπος για να αφήνουν τα χωρισμένα ζευγάρια την αιτία της κακοδαιμονίας τους, που είναι αυτό το ίδιο το αστικό κράτος, και να κοιτάνε πώς θα βγάλει ο ένας τα μάτια του άλλου! 
Στο αστικό κράτος ο πατέρας πρέπει συνεχώς να παρακαλάει για να δει το παιδί του ή να τρέχει σε δικηγόρους, αστυνομίες, κοινωνικούς λειτουργούς ακόμα και για τα αυτονόητα! 
Εάν αντιπαρατεθεί νομικά είναι αλήτης γιατί υποβάλει το παιδί στο βάσανο αυτής της αντιπαράθεσης αφού το παιδί βιώνει τον εκνευρισμό της μάνας η οποία ξεσπάει στο εργαλείο της εξαιτίας του αλήτη του πατέρα του, εάν πάλι δεν αντιπαρατεθεί νομικά πάλι είναι αλήτης αφού δεν διεκδίκησε το παιδί του! 
Η μάνα, την οποία η αστική δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ανεξέλεγκτα προνομιακά, αλλά και ο περίγυρός της ταλαιπωρούν και βασανίζουν το μυαλό του παιδιού προκειμένου να ταλαιπωρήσουν τον πατέρα του! 
Δεν τους νοιάζει καθόλου που ουσιαστικά αυτό που πληγώνεται και ταλαιπωρείται είναι το παιδί! 
Όταν εκείνο διαμαρτύρεται ορμάνε να το φάνε ζωντανό και πώς είναι δυνατόν να αντιδράσει ένα παιδί ξέροντας ότι με αυτούς τους ανθρώπους είναι υποχρεωμένο από τον νόμο να περάσει αρκετά χρόνια;!
......................
η συνέχεια εδώ

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki