Friday 23 November 2018

Σκότωσαν το παιδί τους στο ξύλο επειδή δεν διάβαζε!

9χρονος μαθητής, που ξυλοκοπήθηκε μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή για το διάβασμα!
Όπως μετέδωσαν γαλλικά ΜΜΕ, για το θάνατο του αγοριού συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της οικογένειάς του, στην πόλη Μιλχάουζ στην ανατολική Γαλλία.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλούνται τοπικά δίκτυα, το αγόρι αρνήθηκε να κάνει τα μαθήματά του και χτυπήθηκε μέχρι θανάτου με μία σκούπα!

Μάλιστα, παρόντες τη στιγμή του ξυλοδαρμού ήταν παρόντες ο μεγαλύτερος αδερφός του, η αδερφή του και η θετή αδερφή του. Παρότι η μητέρα του 9χρονου απουσίαζε, συνελήφθη και εκείνη, καθώς θεωρείται ότι γνώριζε τι συμβαίνει, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Η νεκροψία που έγινε στο παιδί αποκάλυψε μώλωπες, κυρίως στα πόδια του, ωστόσο, έφερε στο φως ότι ο μικρός υπέστη καρδιακή προσβολή και η αιτία του θανάτου ήταν τα τραύματα που προκλήθηκαν από την βάναυση επίθεση.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρίσκονται υπό κράτηση και αναμένεται ότι θα οδηγηθούν στις ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές.
Με βάση τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ύποπτος για το μοιραίο χτύπημα θεωρείται ο 19χρονος αδερφός του, που φέρεται να είχε ενθαρρυνθεί από την μητέρα τους με την οποία είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά πριν το τραγικό συμβάν.

Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki