Friday 13 May 2022

Κοριτσάκι 2 ετών το έσκασε μεσάνυχτα από το σπίτι!!!

Ένα ακόμα περίεργο περιστατικό είχε να διαχειριστεί η αστυνομία στην Κρήτη. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 12:05 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών το έσκασε από το σπίτι του και άρχισε να περιφέρεται στους δρόμους στο Σαραντάρι Χερσονήσου.
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερα ειδυλλιακή περιοχή στη Χερσόνησο όμως είναι γεμάτη από απότομα βράχια που οδηγούν στις ερημικές παραλίες της περιοχής. 
Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι για ένα παιδί τόσο μικρής ηλικίας και μάλιστα μεσάνυχτα είναι μία περιοχή γεμάτη από κάθε ειδών κινδύνους.
Οι γονείς όταν αντιλήφθηκαν ότι το παιδί λείπει από το σπίτι, ενώ εκείνοι νόμιζαν ότι κοιμάται ήσυχα στο κρεβάτι του, ανησύχησαν και βγήκαν να το ψάξουν ενώ ειδοποίησαν και την αστυνομία.

Ευτυχώς για όλους, περίοικοι αντιλήφθηκαν την παρουσία του παιδιού στο δρόμο και – μη γνωρίζοντας την ταυτότητά του – το οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου από όπου οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους γονείς και τους παρέδωσαν με ασφάλεια πίσω το μικρό τους κοριτσάκι. 
Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, πρόκειται για έναν Έλληνα ηλικίας 50 ετών και μία Ρωσίδα 31 ετών οι οποίοι ζουν ξανά με ασφάλεια με το μόλις δύο ετών παιδί τους.

πηγή
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki