Sunday 12 September 2010

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

To Ash In Art συγκεντρώνει υλικό (τετράδια, είδη ζωγραφικής, παιδικά ρούχα, επιτραπέζια παιχνίδια) που θα στείλει σε παιδιά της Παλαιστίνης μέσω του προξενείου και του ελληνικού "σχολείου"της Ραμάλα. 
Καλεί και άλλους φορείς να συμμετέχουν σε αυτή τηνπρωτοβουλία. 
H καμπάνια του Ash In Art ξεκινά 1.9/2010 και ολοκληρώνεται 21.11/2010.

Η Παλαιστίνη βρίσκεται στο στόχαστρο της εκδίκησης, της εγκληματικής βίας, της απομόνωσης και της καταστολής του Ισραήλ και των συμμάχων του με αποτέλεσμα τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ένα κόσμο άνισο και σε περιβάλλον πολεμικό και άδικο με πρώτα θύματα αυτής της ξέφρενης βίας αυτά τα ίδια τα αθώα παιδιά και τους νέους.

Σήμερα πολλοί φορείς δραστηριοποιούνται σε διαφορετικά επίπεδα αλληλεγγύης. Για μας αφορμή στάθηκε η επιστολή της CID-Unesco (μέλος της οποίας είναι το Αsh In Art) όπου όπως αναφέρεται μία άγνωστη στους περισσότερους κυρία, η Ευαγγελία Καφφέ, έχει ιδρύσει ένα ελληνικό πολιτιστικό κέντρο στη Ραμάλα της Παλαιστίνης όπου τα παιδιά μαθαίνουν ελληνική γλώσσα και χορό.  
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει είναι τεράστιες, αλλά επιμένει ηρωικά πολλά χρόνια τώρα.
Όποιοι μπορούν να βοηθήσουν και θέλουν να προσφέρουν έχουν τώρα και όλους τους μήνες του φθινοπώρου την δυνατότητα να φέρουν στο Ash In Art ελληνογλωσσα ή ξενόγλωσσα βιβλία και περιοδικά, CD, κασέτες, πομπίνες μουσικής, βίντεο, τετράδια και είδη ζωγραφικής, παιδικά ρούχα μα κυρίως παιχνίδια ή επιτραπέζια παιχνίδια τα οποία θα αποσταλούν κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Μπορείτε:
Να τα φέρετε στο Ash In Art ή να τα στείλετε. Εάν μένετε Αθήνα μπορούμε να περάσουμε εμείς για την παραλαβή τους, πρωινές ώρες σε περίπτωση που σάς είναι πραγματικά δύσκολο.
ASH IN ART - ΛΑΧΟΥΡΗ 1 - 11743 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ 2109216890
Εάν είστε από περιφέρεια μπορείτε να τα στείλετε με courier των ΕΛΤΑ ή με το ΚΤΕΛ με δική σας χρέωση (από Θεσσαλονίκη εξυπηρετεί περισσότερο η αποστολή στο ΚΤΕΛ Αρείου Πάγου)
Στις 21 Νοεμβρίου, ώρα 20:00, τελευταία ημέρα της καμπάνιας σάς καλούμε σε ειδική εκδήλωση για τον απολογισμό σχετικά με τα συγκεντρωμένα είδη και την διαδικασία αποστολής. 
Είστε προσκεκλημένοι σε αυτή την ανοιχτή εκδήλωση με προσκεκλημένους από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki