Friday 13 December 2013

Χωρίς ρεύμα, χωρίς φως... μισή ζωή... (video)

Συγκλονιστικό βίντεο για πενταμελή οικογένεια
με άρρωστο παιδί, που ζει χωρίς ρεύμα!
Η οικογένεια ζει σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας.
Ο πατέρας ήταν πριν από μία 10ετία επιχειρηματίας που μπορούσε να ζήσει άνετα την οικογένειά του - Η αρρώστια του γιού του και η οικονομική κρίση τον γονάτισαν οικονομικά...

Την ώρα που το κυβερνητικό επιτελείο και η διοίκηση της ΔΕΗ εξετάζουν το ζήτημα του κοινωνικού τιμολογίου και της ελάφρυνσης απόρων νοικοκυριών, χιλιάδες οικογένειες παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Η δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης tv100 εντόπισε μία από τις οικογένειες αυτές και κατέγραψε την κραυγή αγωνίας δύο ανθρώπων που μεγαλώνουν τα παιδιά τους στο κρύο.



Πρόκειται για μία πενταμελή οικογένεια η οποία ζει σε διαμέρισμα στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Ο Γιάννης και η Κυριακή έχουν τρία παιδιά. Ο μικρός τους γιος πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια. Στις 22 Νοεμβρίου η ΔΕΗ διέκοψε την ηλεκτροδότηση του διαμερίσματός τους.
Μέχρι το 2003 η επιχείρηση του Γιάννη ήταν κερδοφόρα. Η αρρώστια του γιού του και η οικονομική κρίση τον γονάτισαν οικονομικά. Τα τελευταία τρία χρόνια το ζευγάρι παραμένει άνεργο. Ζει σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας. Δείτε στο βίντεο που δημοσιεύει το thestival.gr, τις συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που ζούνε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα...
newsit

1 comment:

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki