Thursday 8 May 2014

Σε τι κόσμο ζούμε, Θεέ μου; Νιγηρία - Ουκρανία - Συρία

8 ερωτήματα για τα κορίτσια - θύματα απαγωγής στη Νιγηρία

Η απαγωγή εκατοντάδων κοριτσιών - μαθήτριες στην πλειοψηφία τους- εφηβικής ηλικίας από την ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ έχει προκαλέσει φρίκη και αποτροπιασμό σε όλο τον κόσμο. Ειδικά μετά την ανακοίνωση του αρχηγού της οργάνωσης ότι αυτές θα πωληθούν ως "νύφες" σε σκλαβοπάζαρα.
περισσότερα εδώ: news
................................................................... 
Ψυχρές δολοφονίες στην Ουκρανία

Σε κόλαση μετατράπηκε ξανά χθες το Σλαβιάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας, όπου τέσσερα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της σκοτώθηκαν και  περίπου 30 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια νέων μαχών.
Ακόμη πιο συγκλονιστική είναι όμως η μαρτυρία δημοσιογράφου του πρακτορείου Russia Today που βρίσκεται στην πόλη, η οποία επισκέφτηκε την οικογένεια μιας 30χρονης γυναίκας που έπεσε χθες νεκρή στο μπαλκόνι της από τα πυρά ελεύθερου σκοπευτή.

περισσότερα εδώ: gazzetta
................................................................... 
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ. ΚΤΗΝΗ! ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΠΟΙΑ ΔΥΣΗ; ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;
“Παναγιά μου, σκότωσαν τα παιδιά”. Αυτά ήταν τα λόγια της φίλης που μας ενημέρωσε για το βίντεο που διέρρευσε πριν από λίγο. Οι Ισλαμοφασίστες στο Χαλέπι δολοφόνησαν οικογένειες χωρικών μέσα στο κτήμα τους. Ακόμα και τα παιδιά. Μπροστά στην κάμερα, για παραδειγματισμό των “απίστων”.
Είναι τα ίδια καθάρματα που σφάζουν στην Ουκρανία μαζί με τους ναζί. Είναι τα ίδια καθάρματα που έσφαζαν γηγενείς μαζί με τον Χίτλερ. Είναι τα ίδια καθάρματα που ξεκλήρισαν την Σερβία, το Κοσσυφοπέδιο, την Κύπρο, την Ιωνία, τον Πόντο, την Αρμενία, κάθε σπιθαμή Ελληνίζοντος πολιτισμού που έπεφτε στα χέρια τους.
περισσότερα εδώ: olympia

1 comment:

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki