Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Πώς ένας πατέρας τιμώρησε το γιο του, που άσκησε bullying στο σχολείο -Timothy Robenhorst learned son Kayden was a bully - and punished him

Όταν ο Timothy Robenhorst έμαθε ότι ο γιός του άσκησε bullying σε έναν συμμαθητή του στο σχολείο της πόλης Green Day, στο Wisconsin των ΗΠΑ, αποφάσισε να τον τιμωρήσει παραδειγματικά, για να μην το ξανακάνει.
* Timothy Robenhorst learned son Kayden was a bully - and punished him * Kayden, of Green Bay, Wisconsin, was made to do push-ups and dawn run * Also forced to apologize in front of class, and have story shared online

Τα "νταηλίκια" που έκανε στο σχολείο ο Kayden μάλλον θα σκεφτεί αν θα τα ξανακάνει, αφού η τιμωρία του περιλαμβάνει σκληρή προπόνηση, δουλειές του σπιτιού αλλά και την συγγνώμη του στο συμμαθητή-θύμα του μπροστά στην τάξη του.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την dailymail, ο "άτακτος" Kayden ξυπνάει στις 4.30 το πρωί, αφού κάνει 50 push ups με τις γροθιές του, μετά τρέχει περίπου ένα μίλι στις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν εκείνη την ώρα. Επίσης, ασχολείται με τις εργασίες του κήπου και με όποιες άλλες δουλειές προκύψουν στο σπίτι ή του αναθέσει ο πατέρας του.
Ο Timothy, μάλιστα δεν δίστασε να ανεβάσει στα social media και μία φωτογραφία εκείνου και του γιού του μαζί με ένα πόστερ που δείχνει τα στάδια της τιμωρίας και καλεί τους ανθρώπους να το "μοιραστούν".
Κατά αυτόν τον τρόπο, όπως λέει ο πατέρας, θέλει να μάθει στα παιδιά του να μην ασκούν βία αλλά και να μην έχουν άσχημη συμπεριφορά απέναντι στους άλλους και ελπίζει ότι με αυτή την "επαναστατική του μέθοδο" το φαινόμενο του bullying θα σταματήσει να υπάρχει.
madata

3 σχόλια :

 1. Εγω παλι..Νομιζω,οτι αυτα θα τον κανουν χειροτερο...
  Συζητησε ο πατερας του,μαζι του καθολου,τους λογους,που τον εκαναν να ασκησει ΝΤΑΙΛΙΚΙ;;;
  ΜΗΠΩ΅,ακριβως αυτες οι τιμωριες ειναι η αιτια;;
  Εχει παρει τη γνωμη ειδικων,σχετικα με την αντιμετωπιση του ΝΤΑΗ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μάλλον η συμπεριφορά του πατέρα δείχνει και την προηγούμενη τακτικη του, που, έκανε το παιδί όπως τό 'κανε...
  Δυστυχώς, έχουμε μεγαλώσει και γαλουχηθεί με φράσεις του τύπου "μου βγήκε το παιδί ...", λες και το παιδί μεγάλωσε μόνο του και, οι επιθυμίες των γονέων έμειναν απραγματοποίητες...
  Ποιός ξέρει; Μπορεί και να προσευχόντουσαν όλο αυτό το διάστημα με πολλή πίστη... Ε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή