Tuesday 11 August 2015

Δωδώνη toy cup: Ένα παιχνίδι για το παιδί σου και ένα δώρο για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου»

Κάποια παιδιά τρελαίνονται για ένα παγωτό που έχει δώρο ένα παιχνίδι, κάποια άλλα παιδιά όμως τρελαίνονται για πιο απλά πράγματα, όπως αγάπη, φροντίδα και ενδιαφέρον. 
Πώς μπορείς όμως να χαρίσεις και στο δικό σου αλλά και στα άλλα παιδιά αυτό που θέλουν;
-------------------------------------------------------------------------------------------------0987UY6NJMHN767YUJ
Την απάντηση σε αυτό δίνει φέτος το καλοκαίρι το toy cup της «Δωδώνη». Το toy cup είναι το ξεχωριστό κύπελλο που δημιούργησε η εταιρεία ειδικά για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου. 
Κάθε ένα περικλείει στη βάση του ένα δώρο – έκπληξη για τους μικρούς φίλους που θέλουν να συνδυάσουν το παγωτό τους με ένα παιχνίδι. Το δώρο του toy cup μεταφράζεται σε μια προσφορά ακόμη πιο ευχάριστη και απαραίτητη για τα παιδιά των «Σπιτιών Φιλοξενίας» της «Κιβωτού του Κόσμου».

-----------------------------------------------------------------------------------------098765GHJTYHΑπό το 1998, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας & Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» δραστηριοποιείται στη μέριμνα παιδιών που ζουν σε συνθήκες στέρησης.
Μέρος των εργασιών της Κιβωτού αφορά στη λειτουργία τεσσάρων «Σπιτιών Φιλοξενίας Παιδιών» στην Αθήνα και τον Πειραιά, όπου φιλοξενούνται παιδιά από τη βρεφική τους ηλικία μέχρι και την ενηλικίωσή τους. Σήμερα, φιλοξενούνται συνολικά περί τα 130 παιδιά.
Η απόκτηση ενός σύγχρονου οχήματος μεταφοράς των παιδιών αποτελεί διαχρονική ανάγκη της Κιβωτού για τη μετακίνηση των παιδιών από τα σπίτια φιλοξενίας στα σχολεία τους και στο κεντρικό της κτήριο.
Μέσω του toy cup η «Δωδώνη» ενώνει τις δυνάμεις της με τους ανθρώπους της Κιβωτού διαθέτοντας το σύνολο του κέρδους από τις πωλήσεις του toy cup για τη συγκέντρωση του ποσού που απαιτείται για την αγορά ενός καινούργιου και ασφαλούς λεωφορείου, που είναι τόσο απαραίτητο!
Σημειώνεται πως το επιπλέον κόστος του toy cup είναι 0,60€, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές ανεξαρτήτως ποσότητας και γεύσης. Παράλληλα, για αυτούς που θέλουν να συνεισφέρουν ακόμη περισσότερο, διατίθεται και μόνο του για το σπίτι ή στο πλαίσιο ενός παιδικού πάρτι.
Παράλληλα, η «Δωδώνη» καλεί τους φίλους της να συνεισφέρουν στην προσπάθεια της Κιβωτού μέσω των τραπεζικών λογαριασμών που η ΜΚΟ διατηρεί, αιτιολογία «λεωφορείο» http://kivotostoukosmou.org/kivotos/content/view/23/43/lang,el/  
ή καλώντας στο 901 11 170 170 (3,67€/κλήση εντός δικτύου ΟΤΕ).
Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, κάθε επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα «Δωδώνη» είναι όχι μόνο ευκαιρία απόλαυσης και χαράς, αλλά και προσφοράς στα παιδιά της Κιβωτού.

mothersblog

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki