Tuesday 11 August 2015

Έκανε τατουάζ το κοχλιακό εμφύτευμα της κόρης του


Όταν το κοριτσάκι αυτό απέκτησε ένα νέο κοχλιακό εμφύτευμα, ο πατέρας της ήθελε να βεβαιωθεί ότι δε θα νιώθει μειονεκτικά.

Για αυτό, ξύρισε όλα τα μαλλιά του και έκανε τατουάζ ένα εμφύτευμα, ώστε να δείξει στην 6χρονη κόρη του Charlotte, πόσο πολύ την αγαπάει. Και η μικρή ενθουσιάστηκε.
Χαμογέλασε, το άγγιξε και είπε ότι ήταν τέλειο. Ο πατέρας έβαλε μια φωτογραφία του στο facebook, η οποία κοινοποιήθηκε πολλές φορές από άλλους χρήστες.
Η μικρή Charlotte από τη Νέα Ζηλανδία, απέκτησε το δεύτερο κοχλιακό εμφύτευμά της, αφού διαγνώστηκε κώφωση στο αριστερό της αυτί.  
Αρχικά, οι γιατροί πίστευαν ότι είχε ήπια προβλήματα ακοής και έχει επίσης πρόβλημα στο δεξί αυτί, στο οποίο δεν μπορούν να μεταδοθούν σωστά τα ηχητικά κύματα.
Ο αδερφός της, 8 ετών, έχει επίσης ακουστικά βοηθήματα και η μητέρα της φοράει κοχλιακό εμφύτευμα.
Έπειτα από την τοποθέτηση του πρώτου της κοχλιακού εμφυτεύματος, σε ηλικία 4 ετών, η οικογένειά της παρατήρησε αλλαγές στη συμπεριφορά της. «Δεν μιλούσε σχεδόν σε κανέναν», είπε η μητέρα της.
Ο πατέρας της θα αφήσει τα μαλλιά του να μακρύνουν, είπε όμως ότι θα τα ξαναξυρίσει είτε σε ειδικές περιστάσεις είτε όταν η Charlotte ζητήσει να το δει.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki