Monday 21 September 2015

Ο Αρχιεπίσκοπος παρέδωσε Υγειονομικό υλικό 7,8 τόνων
στα Νοσοκομεία «Η Αγία Όλγα» και «Άγιος Σάββας»

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Cristian Charities - ΙΟCC εισήγαγε και παρέδωσε υγειονομικό υλικό αξίας 918.000 δολαρίων στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής και δια αυτής στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Ν. Ιωνίας «Η Αγία Όλγα», και στο Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».
........................
«Τα πολλά τα λόγια τα παίρνει ο αέρας. 
Η κραυγή της σιωπής είναι η πιο δυνατή απ’ όλες».
........................
Η δωρεά, σε αναλώσιμο υγειονομικό υλικό, θα καλύψει πάγιες και διαρκείς ανάγκες των δύο νοσοκομείων και θα συμβάλει στην εξασφάλιση του απαραίτητου υλικού για την εύρυθμη λειτουργία τους. Και τα δύο αυτά νοσοκομεία προσφέρουν ιατρική περίθαλψη σε χιλιάδες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, χωρίς εισόδημα ή πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και την βασική περίθαλψη.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος μιλώντας στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής , τους ομογενείς , τον ΙOCC και την «Αποστολή» για τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει ενώ χαρακτήρισε το Νοσοκομείο «εργαστήριο αγάπης , όπου, ο πόνος του ασθενούς, η φροντίδα του γιατρού, η αγάπη των ανθρώπων που διακονούν σ΄αυτό το χώρο, κρύβουν ένα ολόκληρο κόσμο διακονίας της αγάπης»

.........................
περισσότερα εδώ: ethnos

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki