Wednesday 16 March 2022

Tα Συναισθήματά σου να τα προσέχεις σαν Φυλαχτό.

Μέσα σου να έχεις πάντα καλά φυλαγμένα όλα εκείνα που σε κάνουν να είσαι άνθρωπος. 
Τον έρωτα, την αγάπη, την πίστη και την θέληση. Την θέληση για να φτιάξεις όλα εκείνα που έχουν “χαλάσει” και οι άνθρωποι πλέον τα διώχνουν μακριά με την πρώτη δυσκολία. 
Αυτή η πρώτη δυσκολία όμως, μου έμαθε πως η μαγεία κρύβεται σε αυτή τη θέληση και την επιμονή
Δυο λέξεις λοιπόν που ίσως κρύβουν όλο το νόημα της ζωής. 
Ποτέ δεν είναι εύκολες οι καταστάσεις στην ζωή και αυτό είναι που μας κάνει να ωριμάζουμε, παλεύοντας για όσα έχουμε μέσα στην καρδιά μας. 
Αυτά τα ιερά συναισθήματα, που είναι δύσκολο να αναπτυχθούν μα και δύσκολο να τελειώσουν. Δεν τα βρίσκεις εύκολα, αλλά αν τα βρεις είναι η μεγαλύτερη ευλογία.
Ευλογία, γιατί το σημαντικότερο πράγμα στην ζωή είναι η καρδιά σου. 
        Νιώθει γεμάτη όταν έχει κοντά της ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν, ευτυχισμένη όταν παλεύουν για αυτή και ραγισμένη όταν την παραμελούν. Σπάνια οι άνθρωποι νιώθουν το ίδιο και αυτό το καταλαβαίνεις στις δυσκολίες. Αυτές δείχνουν τις πραγματικές προθέσεις για προσπάθεια αλλά και ανάγκης να έχει ο ένας κοντά του τον άλλον.
        Μπορεί η ζωή να μην σου αφήνει τα περιθώρια να ζήσεις απόλυτα έναν έρωτα, αλλά πάντα θα έχεις τον τρόπο να βρίσκεις την λύση. Μια λύση, που θα κάνει τον άνθρωπό σου να νιώθει το πόσο σημαντικός είναι για εσένα και πόσο δυνατά είναι αυτά που έχεις μέσα σου. 
Να νιώθει ότι βρίσκεται “σπίτι” του και κάθε μικρή λεπτομέρεια να είναι αφορμή που του λέει να μείνει. 
Οι πραγματικές σχέσεις δεν βασίζονται στα υλικά αγαθά, αλλά στα πνευματικά. 
        Θέλουν να αφιερώνεις έστω και 3 λεπτά να δεις τον άνθρωπό σου σε ένα ασανσέρ, να τον πάρεις μια αγκαλιά και να του δώσεις ένα φιλί, λέγοντας του πόσο σου έλειψε. 
Αυτό είναι ο έρωτας.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki