Sunday 14 October 2007

Νέο κρούσμα πώλησης βρέφους

Προβληματισμό προκαλεί το νέο κρούσμα παράνομης υιοθεσίας στον Αλμυρό Μαγνησίας, το τρίτο μέσα σε έναν χρόνο στην ίδια περιοχή με δράστες νεαρές Βουλγάρες και συμπατριώτες τους που τις εκμεταλλεύονταν.
Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι τα τελευταία πέντε χρόνια τα μέλη των βουλγαρικών κυκλωμάτων έχουν πουλήσει δεκάδες νεογέννητα στη Θεσσαλία, αποκομίζοντας τεράστια ποσά, ενώ αναζητούνται και μαιευτήρες που φέρεται να έχουν σχέση με τις παράνομες υιοθεσίες.
Η νέα υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη, δύο μόλις μέρες αφότου γεννήθηκε το μωρό, και συνελήφθησαν τέσσερις Βούλγαροι, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για παράνομη υιοθεσία με πρόθεση την κερδοσκοπία από κοινού και παράνομη μεσολάβηση σε υιοθεσία με πρόθεση το κέρδος από κοινού.
Οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή, μετά την προθεσμία που ζήτησαν και πήραν, για να απολογηθούν και μέχρι τότε κρατούνται στην Ασφάλεια Βόλου.




Μερικά παιδιά θα εύχονταν οι γονείς τους να ήσαν ζώα....

Παιδιά χωρισμένων γονέων!!!!

Αναρωτιέμαι καθημερινά γιατί τα παιδιά, όπως στη δική μου περίπτωση και ειδικότερα στην περίπτωση της κόρης μου, να υπάρχει διαχωρισμός (κοινωνικός); Ακόμη και στα σχολεία, τα διακρίνουν σαν παιδιά «δεύτερης» κατηγορίας!!!!!
Το αξίζουν;
Σε τι διαφέρουν?
 
Αγαπητό μου χαμομηλάκι,
Εγώ πάντως δεν βλέπω καμία διαφορά!!! Εσείς?

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki