Saturday 21 February 2009

Απάνθρωπο...

21-02-2009 
.

Τα σύνορα που χωρίζουν το Μεξικό από τις ΗΠΑ σε αυτή την περιοχή του Σαν Ντιέγκο είναι χαλαρά και ευτυχώς χωράνε την μικρή Κασσάνδρα. Έτσι μπόρεσε να περάσει απέναντι και να συναντήσει για πρώτη φορά ύστερα από τρία χρόνια τον πατέρα της. Το συγκεκριμένο σημείο χρησιμοποιείται από τις οικογένειες των Μεξικανών μεταναστών ως σημείο συνάντησης. 

.
 .

Η Αργυρούλα χρειάζεται αίμα

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ

Καλημέρα , το κοριτσάκι ενός φίλου μας που είναι μόλις 4 χρονών πάσχει από μορφή Καρκίνου Νευροβλάστομα και είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. 
Χρειάζεται επειγόντως αίμα ΑΒ Θετικό.
Παρακαλώ πολύ όποιον έχει την ίδια ομάδα αίματος να δώσει αίμα και να προωθήσει αυτό το μήνυμα σε όσους περισσότερους γνωστούς μπορεί!!

Τα στοιχεία είναι:
Αργυρώ Τερεζάκη
του Μανούσου και της Δέσποινας,
Αγλαία Κυριακού Ογκολογικό τμήμα ή στο τμήμα αιμοδοσίας
Ευχαριστούμε πολύ που βοηθάτε την Αργυρώ

Eυχαριστούμε apneagr

Όλα για την κονόμα κατά πως φαίνεται

Είπαμε, τόσες μέρες, να μη μιλήσει το χαμομηλάκι για τον 13χρονο «πατέρα».
Κάτι δε μας ερχόταν καλά, κάτι μας χάλαγε.
Και δεν πέσαμε έξω.
Εδώ και δυο μέρες άρχισε να σκάει το θέμα: Θύμα πλεκτάνης φαίνεται ότι είναι ο 13χρονος «πατέρας» με το DNA να λύνει το αίνιγμα
Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009 ΛΟΝΔΙΝΟ.   

Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση του 13χρονου από τη Βρετανία, ο οποίος φέρεται να είναι ο πατέρας του παιδιού που έφερε στον κόσμο η 15χρονη φίλη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος Αλφι Πάτεν έπεσε θύμα πλεκτάνης η οποία σκοπό είχε μόνο το κέρδος.
Η μητέρα της έφηβης Σαντέλ Στέντμαν φέρεται να έπεισε την κόρη της να ισχυριστεί ότι ο Αλφι είναι ο πατέρας του μωρού, έτσι ώστε να πουλήσουν την ιστορία «του 13χρονου πατέρα» έναντι πολλών χιλιάδων λιρών.
Η 39χρονη Κλάιβ Σιμ, φίλη της κυρίας Στέντμαν, ισχυρίζεται ότι η 15χρονη είχε ερωτικές σχέσεις και με άλλα αγόρια. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων DΝΑ που θα ξεκαθαρίσουν την υπόθεση της πατρότητας θα ανακοινωθούν σε τηλεοπτική εκπομπή. 
πηγή
 
Όχι μόνο δε μαζεύουν τα παιδιά τους, δεν τα φροντίζουν και δεν τα προσέχουν, αλλά κοιτάνε και πως να τα κονομήσουνε.
ΝΤΡΟΠΗ

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki