Sunday 17 January 2016

Η πρώτη παιδική χαρά για παιδάκια με αναπηρία!

Μετά από τρία χρόνια σκληρής δουλειάς από εθελοντές, στην πόλη Kenosha του Wisconsin στις ΗΠΑ, δημιουργήθηκε η πρώτη παιδική χαρά για παιδάκια με αναπηρία.




enallaktikos.gr

Μας το έστειλε ο καλός φίλος των παιδιών Κλεισθένης απ' την "Ιδεοπηγή".
 

Εταιρεία «ΜΠΑΜΠΑΣ» Ταμιευτήριο και Δάνεια...

Ένα 6χρονο αγοράκι ζήτησε από τον πατέρα του να του δανείσει λεφτά, προκειμένου να αγοράσει ένα παιχνίδι και ο πατέρας του αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα του , απαντώντας του μάλιστα με μια ξεκαρδιστική επιστολή.

Συγκεκριμένα η επιστολή του πατέρα έγραφε:

"Μετά λύπης, σας πληροφορούμε ότι δεν μπορούμε να εγκρίνουμε το αίτημά σας για δανειοδότηση αξίας 20 δολαρίων. Μετά από ενδελεχή έρευνα στους λογαριασμούς σας, ανακαλύψαμε ότι δεν διαθέτετε επαρκείς πόρους προκειμένου να εξοφλήσετε το δάνειο και επιπλέον έχετε ένα ιστορικό στο οποίο δεν αποδεικνύεται ότι συμμετέχετε στις δουλειές του σπιτιού. Επιπλέον, την περίοδο των Χριστουγέννων ξοδέψατε επιλεκτικά πάνω από 50 δολάρια για τη διασκέδασή σας. Το ποσό που ζητάτε είναι μη βιώσιμο και δεν μπορούμε να συμβάλουμε στο πρόβλημά σας, δεδομένου ότι έτσι θα ενισχύσουμε το χρέος σας.

Αν θέλετε να απορρίψετε τις συγκεκριμένες αποφάσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα παραπόνων στο 1-314 (ο αριθμός της μαμάς). Ο διευθυντής μας ίσως μπορέσει να μας μεταπείσει προκειμένου να πάρουμε πίσω την απόφασή μας. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία ΜΠΑΜΠΑΣ Ταμιευτήριο και Δάνεια, εκτιμούμε ότι μας δώσατε την ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε τις οικονομικές σας ανάγκες.

Με εκτίμηση,
Μπαμπάς.

"CEO, ΜΠΑΜΠΑΣ S and L"

Πηγή: mirror.co.uk

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki