Wednesday 8 April 2009

Συνέλαβαν το κτήνος του Μεσολογγίου

Τετάρτη, 8 Απρίλιος 2009

Έναν 28χρονο συνέλαβε η Αστυνομία ως δράστη της στυγερής δολοφονίας της 83χρονης γυναίκας στο χωριό Κατοχή, στο Μεσολόγγι.
Ο 28χρονος που κρατείται στην Ασφάλεια είναι συγχωριανός της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της στυγερής δολοφονίας ομολόγησε στους αστυνομικούς το έγκλημά του.

Θυμίζουμε ότι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη και βιασμένη μέσα στο σπίτι της στην Κατοχή Μεσολογγίου.
Μετά την πράξη του - που πιθανόν να είχε και συνεργούς - είχε αφαιρέσει και τη σύνταξη της άτυχης ηλικιωμένης.
από  
gianniotis.gr

Σημείωση από το ΚΕΝΤΡΙ: Υπάρχουν πολλά τέρατα που κυκλοφοράνε ανάμεσά μας. Πολλές φορές μοιάζουν με καθώς πρέπει κύριους, άλλες φορές από το βλέμμα τους καταλαβαίνεις ότι κρύβουν σαπίλα μέσα τους.
Βρε άτιμε, ας πούμε, ότι πείναγες και πήγες να κλέψεις, αυτο να το καταλάβω. Θα καταλάβαινα ακόμη και το ότι την σκότωσες, επειδή σε πήρε χαμπάρι, έβαλε τις φωνές, προσπάθησε να αντιδράσει και εσύ πάνω στο φόβο σου μην πιαστείς, την σκότωσες...
Αυτό που δεν πρόκειται να καταλάβω ποτέ μου τομάρι, είναι γιατί την βίασες πριν την σκοτώσεις 83 χρονών γυναίκα; Γιατί ρε της φύλαξες τέτοιο τέλος στα στερνά της, να μαρτυρήσει στα χέρια σου γουρούνι; Και θα πρέπει μήπως να λυπηθώ αν μάθω ότι οι συγκρατούμενοί σου σύμφωνα με τους κώδικες και τους ηθικούς νόμους της φυλακής, σε κάνουν.... πριν σε αποτελειώσουν;
 



Βουτιά θανάτου 3χρονης από μπαλκόνι 4ου ορόφου στη Θεσσαλονίκη

Τραγωδία σημειώθηκε την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη με 3χρονο κοριτσάκι, που ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του και έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου πολυκατοικίας όπου κατοικούσε, με αποτελεσμα να τραυματισθει θανασιμα. Η μητέρα της 3χρονης κατέρρευσε, μόλις έμαθε ότι το αγγελούδι της άφησε την τελευταία του πνοή. Μία ηλικιωμένη άκουσε τις φωνές των γειτόνων και αμέσως έτρεξε να βοηθήσει το μικρό κοριτσάκι, που ήταν πεσμένο στον ακάλυπτο μέσα στα αίματα, ήταν όμως αργά.

Όπως είπε η ηλικιωμένη γυναίκα, τα χεράκια του παιδιού είχαν παγώσει και όσο και αν προσπαθούσε έχοντας το πάρει στην αγκαλιά της να το συνεφέρει, δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με μαρτυρίες ενοίκων, το κοριτσάκι ανέβηκε πάνω σ’ ένα έπιπλο που είχε η μητέρα του στο μπαλκόνι και γαντζώθηκε στις απλωμένες κουβέρτες. Το 3χρονο παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Πηγή: ALPHA

Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης
 
Τα παιδάκια μας και τα μάτια μας.
Όχι καρέκλες ή άλλα έπιπλα στα μπαλκόνια.
Το σπίτι μας κρύβει πολλούς κινδύνους.
Τα χαμομηλάκια δεν έχουν την αίσθηση του κινδύνου.

Καταδικάστηκε ο παιδόφιλος βοσκός

Καταδίκη για το βοσκό που συμμετείχε 
σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας
.

Σε 8 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ο βοσκός που το Μάιο του 2008 είχε συλληφθεί στην Καλαμάτα για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.
Ο βοσκός είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Καρουζέλ» της ΕΛ.ΑΣ. 
Στη στάνη του είχε βρεθεί ένας φορητός υπολογιστής από τον οποίο ο βοσκός «κατέβαζε» αρχεία παιδικής πορνογραφίας.
Επιπροσθέτως, ο βοσκός καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Καλαμάτας σε πρόστιμο 50.000 ευρώ και πέντε χρόνια αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η οποία ήταν μια από τις μεγαλύτερες που έχει χειριστεί η ελληνική Αστυνομία, είχαν κατασχεθεί 89 σκληροί δίσκοι συνολικής χωρητικότητας 30.000 GB, οι οποίοι ήταν γεμάτοι με υλικό που σόκαρε τους αστυνομικούς που το εξέτασαν.
.

zougla.gr
αναρτήθηκε από

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki