Monday, 13 May 2019

Λαμία: Σώστε την αδελφή μας από τον πατέρα μας

Τα σκαλιά των δικαστηρίων ανέβηκαν σήμερα για να απολογηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης οι τρεις συλληφθέντες για την φρικιαστική υπόθεση που ήρθε στη δημοσιότητα και αφορά την κατάχρηση σε ασέλγεια, σε βάρος κοριτσιού που ήταν ανήλικο και είναι άτομο με νοητική υστέρηση. 
Οι κατηγορούμενοι δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν συνήγορο υπεράσπισης και τελικά πήραν προθεσμία για να απολογηθούν εκ νέου την Τετάρτη το πρωί, αφού διοριστούν αυτεπάγγελτα συνήγοροι υπεράσπισης από τον Ανακριτή.
Η ιστορία
Η υπόθεση με την σεξουαλική εκμετάλλευση της 18χρονης σήμερα κοπέλας, φέρεται να έχει ξεκινήσει τουλάχιστον από το 2013, ωστόσο σε βάρος του «πατέρα» ο οποίος είναι δημόσιος υπάλληλος, ενώ διατηρεί και ιδιωτική επιχείρηση, υπάρχουν ένα σωρό ακόμη κατηγορίες σχετικά με τις συμπεριφορές του απέναντι και στα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του.

Ο 53χρονος θα δώσει εξηγήσεις σχετικά με τα όσα του καταλογίζουν, τόσο η 18χρονη που κατέθεσε ότι για τις σεξουαλικές της σχέσεις γνώριζε ο πατέρας της, όσο και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια που προσήλθαν αυτοβούλως στην αστυνομία και κατέθεσαν φρικιαστικές λεπτομέρειες τόσο για την κακοποίηση τη δική τους όσο και για όσα υπέπεσαν στην αντίληψή τους να συμβαίνουν σε βάρος της ανήλικης αδερφής τους.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες ηλικίας 60 και 59 ετών καλούνται να εξηγήσουν τις σχέσεις τους με ανήλικη κοπέλα ΑμεΑ.

Μάλιστα ο 60χρονος είναι υπάλληλος στην επιχείρηση του πατέρα της και η μικρή τον φωνάζει «αρραβωνιαστικό» της!

Ο έτερος «πελάτης» είναι γείτονας της οικογένειας και μάλιστα φέρεται να έκανε σεξ έναντι αμοιβής και με τη μητέρα και μάλιστα συγχρόνως με το ανήλικο κορίτσι!

lamiareport
madata
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

The statue of the son was made with pieces removed from the statue of the father

Το άγαλμα του γιου έγινε με τα κομμάτια που αφαιρέθηκαν από το άγαλμα του πατέρα, αντιπροσωπεύοντας πόσα οι γονείς δώρισαν να χτίσουν τη ζωή του γιου τους.
The Bather' soaks in Hamburg 'Die Badende' ('The Bather'),
which is made of styrofoam and steel is a project by artist Oliver Voss
and is on display in Hamburg, Germany.

The statue of the son was made with pieces removed from the statue of the father, representing the parents that go their lives to build the lives of their children

Ενδιαφέρον έχουν τα σχόλια και ο προβληματισμός στην Ιστοσελίδα: Φίλοι Της Τέχνης Και Της Φιλοσοφίας


George Vitsas Ο ΤΥΧΑΙΟΣ συνδυασμός των επί μέρους κομματιών έχει μεγαλύτερη σημασία!!! Καλύτερα γιατί η τύχη είναι τυφλή και έτσι γινόμαστε απόλυτα μοναδικοί και αντίγραφο ΚΑΝΕΝΟΣ.
Ωραία η σύλληψη. Για την παράλειψη της μητέρας, ας το συμπληρώσει ο κάθε άλλος, με δική του ευθύνη/επιλογή.

Evaggelos Kytinos Υπέροχο και σαν σκέψη και σαν εκτέλεση... Θα ήταν πιο συμμετρικό αν φαινόταν ΚΑΙ η προσφορά της Μητέρας που δίνει το 50% στο παιδί... Το παιδί είναι ασφαλέστερο αν το κρατούν οι δυο γονείς και από τα δυο του χέρια (στα πρώτα βήματα..)

Bakalakou Alexandra Μάλλον για να υπενθυμίζει πόσα οι γονείς θα πρέπει να θυσιάσουν για την ανατροφή του παιδιού. Η υπερβολή αυτή πρέπει να οδηγεί στον στοχασμό και όχι στην αυτοδικαίωση.

Ευαγγελία Κάργα Και με την ευκαιρία της αυριανής γιορτής μας, θα ήθελα η δεύτερη Κυριακή του Μάη να ήταν αφιερωμένη στην γιορτή του πατέρα γιατί τον Ιούνιο δεν έχει την ίδια απήχηση με την δική μας. Παίζει ρόλο που τα σχολεία είναι κλειστά!!! Και γιατί όχι να μην γιορτάζει;;;;;; ο πατέρας με την μητέρα μαζί;;;;;;;;;;;;;

Myrto Marketaki Μ αρέσει πολύ όμως όσα και να δώσουμε οι γονείς δε μένουμε με τρύπες και κενά αλλά συνεχώς πιο γεμάτοι και ολοκληρωμένοι από την αγάπη για τα παιδιά μας.

Δέσποινα Κουρκουτάκη Απαντώντας σε διάφορα σχόλια που διάβασα ... υπάρχουν και πολύτιμοι πατεράδες που κάνουν τα καλύτερα για τα παιδιά τους ... μην κολλάτε,,,, στο γιατί γιος και όχι κόρη ...

Afroditi Papafilippou Καλό θα τανε να υπήρχαν και οι δύο γονείς,διότι έτσι υπάρχει ισορροπία ,στο παιδί!!!!!! Και οι δύο ακόμα και αν δεν ζούνε μαζί,τις περισσότερες φορές, δίνουν πολλά κομμάτια του εαυτού τους για να μεγαλώσει και να σπουδάσει το παιδί τους!!!!!! ωραία σύλληψη όμως!!!!!!

Astro Seirios ΩΡΑΙΑ ΙΔΈΑ ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΗ. ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ. ΑΣΥΜΠΛΗΡΩΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΓΟΝΙΟΥ...


Giorgos Arvanitakis Γι' αυτούς που ξέρουν που είναι τα κομμάτια τους....

Jorge Perez-hernandez δεν είναι γιος, αλλά παιδί και δεν είναι γονείς, αλλά πατέρας,,,, να λέμε τα πράγματα όπως έχουν...

Valia Kosmadaki Panos Kapoglis Εντάξει με την τέχνη δεν θέλω να τα βάζω, είναι όμορφο σαν σκέψη, αλλά ελλιπές πράγματι, συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.... Η μητέρα θα έπρεπε να είχε ελάχιστα κομμάτια πάνω της αν ο πατέρας έδωσε αυτά...

Rania Makka ωραία έμπνευση, αλλά λείπει η Μητέρα, γιατί τα παιδιά έχουν δυο γονείς.

Σταυρουλα Νομ Συγκινητικό και όμως αληθινό. Συγχαρητήρια για την έμπνευση.

John Tsio Καταπληκτικό έργο που αναδεικνύει την σχέση πατέρα παιδιού. Δεν καταλαβαίνω να λείπει κάτι από αυτό που θέλει να δείξει. Κάποιοι σχολιάζουν ότι λείπει η μητέρα αλλά το θέμα δεν είναι η οικογένεια στο συγκεκριμένο έργο νομίζω.

Γιωργος Σαββιδης Εξαιρετικό, Φανταστικό, Υπέροχο!!! Μπράβο στον εμπνευστή, δημιουργό

Παναγιώτα Πασχαλίδου Πολύ σωστά εεε τα παιδιά δεν είναι ένα κομμάτι από τους γονείς;;; Και μεγαλώνοντας τα παιδιά μοιάζουν τους γονείς;;; υπέροχο έργο???????

Argyro Velissari Υπέροχη έμπνευση!!!!! Καταπληκτική απόδοση της σχέσης πατέρα παιδιού!!!!! Συγχαρητήρια στον δημιουργό!

Nikos Tsavdaridis Δεν είμαι της ίδιας γνώμης με την «ανάλυση» της λεζάντας. Ασχέτως του ότι, ένα παιδί, είτε αγόρι είτε κορίτσι, παίρνει στοιχεία ΚΑΙ απ τους δύο γονείς, και δη στον ίδιο βαθμό, αυτό που θα μπορούσε να προσπαθεί να εκφράσει, θα ταν και το ότι κάνουμε αντίτυπα -ή...κακέκτυπα?) του εαυτού μας μέσω των παιδιών, πάντα ανεξαρτήτως φύλου.

Ελένη Στογιαννιδου Ωραίο ειδικά όταν ένας πατέρας μεγαλώνει μόνος του το παιδί του, μονογονεϊκές οικογένειες... πόσες θυσίες κ στερήσεις έχει......

Eva Palla Ωχ, όλο τρύπες έχει, φαντάσου πόσα κομμάτια δωρίζουμε στα παιδιά μας, άλλο να το βλέπεις και άλλο να το φαντάζεσαι, πολύ ωραίο από αυτή τη άποψη.

Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki