Friday 4 November 2016

Ashlee Hutt: Έδινε ηρωίνη στα παιδιά της για να κοιμηθούν
injecting young kids with heroin called it "sleeping juice"

Κατηγορίες για χορήγηση ουσιών σε παιδί και κακομεταχείριση αντιμετωπίζει, μεταξύ άλλων, μια γυναίκα από την πολιτεία της Ουάσιγκτον, στις ΗΠΑ, η οποία έδινε στα τρία μικρά παιδιά της ηρωίνη για να κοιμηθούν!
mother's boyfriend, Leroy 'Mac' McIver, 
is also accused of drugging the children 

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο Wesh2, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο γιος της είπε στην αστυνομία πως η μητέρα του χρησιμοποιούσε μια βελόνα για να δώσει σε εκείνον και τις αδελφές του- τα παιδιά ήταν ηλικίας 6, 4 και 2 ετών- ένα «φάρμακο» που τους έκανε να νιώθουν καλά, προκειμένου να τους βοηθήσει να κοιμηθούν.
Οι αρχές ερεύνησαν την υπόθεση όταν έλαβαν αναφορά για χρήση ηρωίνης στο σπίτι που η 24χρονη μητέρα ζούσε με τον φίλο της  Leroy 'Mac' McIver. 
Το 2015 τα παιδιά απομακρύνθηκαν από τους γονείς και η φροντίδα τους ανατέθηκε στις αρμόδιες αρχές.
Τη Δευτέρα απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες στη μητέρα από το γραφείο του εισαγγελέα ενώ τις ίδιες κατηγορίες είχε αντιμετωπίσει στο δικαστήριο και τον Σεπτέμβριο.
..........
usay



Παρουσιαζόταν ως γυναίκα στα social media
και βίαζε ανήλικες

Οι γονείς, για να μη φτάνουν στο σημείο να καταγγέλουν, 
καλά θα κάνουν να προσέχουν, 
να επιτηρούν σωστά τα ανήλικα παιδιά τους
***************
Ζάκυνθος
Ανατριχίλα έχει προκαλέσει σε όλη την Ζάκυνθο η σύλληψη ενός 30χρονου ημεδαπού, πατέρα ενός παιδιού, με τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκου και κατοχής πορνογραφικού υλικού ανηλίκου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια 17χρονη μαθήτρια λυκείου, μαζί με την μητέρα της, πήγαν στο ΑΤ Ζακύνθου και κατήγγειλαν τον 30χρονο άνδρα.
Ο 30χρονος με την 17χρονη μαθήτρια είχαν βρεθεί μαζί δύο φορές στην περιοχή του Βανάτου, ενώ την τρίτη φορά είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία και συνέλαβε τον ημεδαπό.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, βρέθηκε στο αυτοκίνητό του το τάμπλετ που χρησιμοποιούσε για να προσελκύει, μέσω ιντερνέτ, νεαρά κορίτσια. Όταν οι αστυνομικοί το άνοιξαν, αντίκρισαν ημίγυμνες και γυμνές φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών.

Ο 30χρονος δράστης είχε δημιουργήσει ψεύτικο γυναικείο λογαριασμό στο facebook και ως γυναίκα προσπαθούσε να αποκτήσει φιλικές σχέσεις με κορίτσια του νησιού. Αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, προσπαθούσε να πείσει τις κοπέλες να του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες τους και τότε τους αποκάλυπτε την ταυτότητα του.

Στην συνέχεια, με την απειλή να μην διαρρεύσουν οι φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο, τις υποχρέωνε να συνευρεθούν μαζί του.
Αυτή την στιγμή, η αστυνομία Ζακύνθου, αναζητά και άλλα θύματα του 30χρονου ημεδαπού από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο τάμπλετ του ενώ αναμένεται αύριο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου.


© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki