Tuesday 3 February 2009

Ιταλία: Πυρπόλησαν Ινδό μετανάστη, από ανία !!

Πυρπόλησαν Ινδό μετανάστη, από ανία !!
Τρεις νεαροί πυρπόλησαν με βενζίνη Ινδό μετανάστη και τον άφησαν να ουρλιάζει αβοήθητος, για να κινήσουν την ανία. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στους άδειους δρόμους του Νετούνο. 
Οι νεαροί σόκαραν τους αστυνομικούς με την ομολογία τους: «Θέλαμε ένα δυνατό συναίσθημα για να τελειώσει η βραδιά, να νικήσουμε την ανία».
Οι τρεις νεαροί, ηλικίας 17, 19 και 29 ετών, γυρνούσαν στους δρόμους μεταξύ Αντζιο και Νετούνο με ένα μαύρο Twingo έπειτα από μία βραδιά με μπύρα και μαριχουάνα. Η ιδέα να «κάψουν τον Ινδιάνο» προέκυψε όταν βάζοντας βενζίνη είδαν στον μετρητή ενός self service - πρατηρίου λίγο έξω από το Νετούνο, πως περισσεύει ένα ευρώ.
Με το ευρώ που περίσσευε γέμισαν με βενζίνη ένα μισόλιτρο μπουκάλι μπύρας που είχαν μαζί τους. Λίγη ώρα αργότερα συνάντησαν τον Ινδό μετανάστη Ναντέχ Σινγκ Σιντού, τον έλουσαν με τη βενζίνη και του έβαλαν φωτιά.

Όπως γράφει η εφημερίδα Repubblica, ο Λούκα, ο Φραντσέσκο και ο 17χρονος που είχαν στην παρέα τους είπαν στους καραμπινιέρι ότι η ιδέα ήταν να τον «σβήσουν» σύντομα. Όμως ουρλιάζοντας ο Σινγκ έτρεξε στην πλατεία για να σωθεί και οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή, για να συλληφθούν αργότερα, με οδηγούς τις μαρτυρίες για την τρελή πορεία του Twingo.

Οι νεαροί αναφέρουν ότι «ήθελαν ένα δυνατό συναίσθημα για να τελειώσει η βραδιά», να «νικήσουν την ανία».
-«Ο ρατσισμός δεν μας αφορά, σκοπεύαμε να κάψουμε τον πρώτο που θα βρισκόταν στο δρόμο μας», είπαν.  
Ο Βιτόριο Τομαζόνε, περιφερειακός διοικητής του σώματος των καραμπινιέρι στη Ρώμη, επιβεβαιώνει ότι με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ρατσιστικά κίνητρα.
πηγή: Τα Νέα 01/02/2009
.
Όχι, δεν είναι ρατσιστές!!
Ήθελαν απλά να «σκοτώσουν» την ανία τους!!!!
Και στην Κούνεβα κάτι «παλληκάρια», έτσι βρε αδερφέ, από πλήξη πέταξαν το βιτριόλι!! 
.
ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΘΌΛΟΥ ΚΑΛΆ

Αγνοείται 14χρονη μαθήτρια από τη Νιγρίτα Σερρών

Αγνοείται από το πρωί της Δευτέρας 14χρονη μαθήτρια Λαγουδά Ελευθερία από τη Νιγρίτα Σερρών. Το κορίτσι ξεκίνησε για το σχολείο μαζί με τη δίδυμη αδερφή της, από την οποία και απομακρύνθηκε κάποια στιγμή, χωρίς καμία δικαιολογία.

Υπάλληλος του ΚΤΕΛ ανέφερε στην αστυνομία ότι η 14χρονη έβγαλε εισιτήριο για τη Θεσσαλονίκη, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.
Η μικρή κοινωνία της Νιγρίτας είναι ανάστατη από το γεγονός, καθώς μέχρι τώρα όλες οι προσπάθειες ανεύρεσης της ανήλικης απέβησαν άκαρπες.
Όπως έγινε γνωστό, το κορίτσι δεν αντιμετώπιζε οικογενειακά ή ψυχολογικά προβλήματα.
Οι εξονυχιστικές έρευνες των αστυνομικών σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό της ανήλικης κοπέλας συνεχίζονται, ενώ έχει ενημερωθεί και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Κάτω τα χέρια σας από τον Ιερώνυμο...

Αναδημοσιεύτηκε από την Παραπολιτική 2 Φεβρουαρίου 2009 11:55 πμ


Από την πρώτη μέρα που εκλέχθηκε στον αρχιεπισκοπικό θρόνο, ο Ιερώνυμος δέχεται πυρά από Μ.Μ.Ε και κύκλους του περιβάλλοντος Χριστόδουλου...
Έχουν στεναχωρηθεί πολύ τα διάφορα αρπακτικά επειδή ο σεβαστός Ιερώνυμος μπήκε εμπόδιο στα σχέδια τους...
Χαρακτηριστική είναι η στάση που κρατάει από την πρώτη στιγμή το "ΠΑΡΟΝ" του Μάκη Κουρή που κάθε Κυριακή προσπαθεί να τον απαξιώσει με τόνους λάσπης...
Ό,τι κι αν κάνουν όμως , δεν θα καταφέρουν να αλλοιώσουν στο παραμικρό το σεβαστό προφίλ του Ιερώνυμου...
Είναι πραγματικά πρωτοφανής η απήχηση ενός τόσο αθόρυβου ιεράρχη στα κοινωνικά στρώματα...
Είμαστε πολύ τυχεροί που, σε τόσο δύσκολες για την Ελλάδα αλλά και την Ορθοδοξία εποχές, στο τιμόνι της Εκκλησίας βρίσκεται ο Ιερώνυμος...
Είναι από τους λίγους κληρικούς που έχουν κατανοήσει τον ρόλο που πρέπει να έχει στην κοινωνία η Εκκλησία . 
Ένα ρόλο αθόρυβο αλλά αποτελεσματικό .
Ο Ιερώνυμος ( ευτυχώς ) δεν είναι Χριστόδουλος . 
Δεν έχει "επεκτατικές" διαθέσεις προς την κοσμική εξουσία . 
Δεν πρόκειται να μοιράσει αξιώματα και υποσχέσεις από εδώ και από εκεί...
Αφήστε τον λοιπόν ήσυχο να κάνει ό,τι μπορεί...

Εμείς τον γουστάρουμε τρελά και τον στηρίζουμε...

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki