Sunday 10 December 2017

«Μένει Μυστικό ..» μέχρι αύριο



Αύριο 11 Δεκεμβρίου 2017 είναι η τελευταία μέρα της καμπάνιας του Χαμόγελου του παιδιού για την Σεξουαλική κακοποίηση. Παρακαλούμε Υπογράψτε, στηρίξτε την προσπάθεια.

Υπογράφουμε όλοι για να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις από τους αρμόδιους φορείς στην Ελλάδα και μαζί να προστατεύσουμε κάθε παιδί από την σεξουαλική κακοποίηση ΕΔΩ
"ΜΕΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ"

Πανελλαδική εκστρατεία ενάντια στην Σεξουαλική Κακοποίηση
από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Yπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας 

κ. Προκοπίου Παυλοπούλου
Με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας 

της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην ΕλλάδαΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» από 11 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου, με κεντρικό μήνυμα «Μένει Μυστικό», ανοίγει τον φάκελο «Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών» και μέσα από σειρά δράσεων ενημερώνει, συζητά, καταγράφει απόψεις και κινητοποιεί τους πολίτες.
Αναδεικνύουμε το φαινόμενο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, τις διαστάσεις που έχει λάβει στην Ελλάδα με στόχο να κατατεθούν στους αρμόδιους θεσμικούς φορείς συγκεκριμένες και πρακτικές προτάσεις για την πρόληψη και αντιμετώπισή του.
Στην πανελλαδική αυτή εκστρατεία, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλεί τους πολίτες να:
1. Συνυπογράψουν τις προτάσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση του φαινομένου
2. Επισκεφθούν το http://www.meneimystiko.gr, να ενημερωθούν για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, να διαβάσουν πραγματικές ιστορίες, στατιστικά στοιχεία από την Ελλάδα και τον κόσμο, να ανατρέξουν σε υποθέσεις που συντάραξαν την κοινή γνώμη, να γνωρίσουν την πραγματικότητα που αντιμετωπίζει ένα παιδί που βρίσκει το θάρρος να καταγγείλει όλα όσα έχει υποστεί.

Η εκστρατεία θα ολοκληρωθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2017 και ο απολογισμός αυτών καθώς και συμπεράσματα θα παρoυσιαστούν σε συνάντηση με την Α.Ε. Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Φωτογραφίες που δείχνουν γιατί όλα τα παιδιά
πρέπει να έχουν κατοικίδια!



Έχουμε διαβάσει κατά καιρούς τα οφέλη του να υπάρχουν κατοικίδια μέσα στο σπίτι, ειδικά για τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να μεγαλώνουν με κατοικίδια και να βιώνουν την ανιδιοτελή αγάπη που εκείνα προσφέρουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Δεν μας πιστεύετε; 
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι η απόδειξη!
http://enallaktikidrasi.com/2017/11/fotografies-deixnoun-ola-paidia-prepei-exoun-katoikidia/
© katiefy

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki