Tuesday 22 June 2021

Η "Τίγρης του Παγκρατίου" – Κάτια Κολιτσοπούλου: Το παιδί είδε να δολοφονείται ο πατέρας του

Το μεγαλύτερο θύμα αυτής της ιστορίας ήταν ο Αλέξανδρος Κολιτσόπουλος, ο γιος του διαλυμένου ζευγαριού, που μεγάλωνε με τα αδέρφια του πατέρα του. 

Από την ψυχή του δεν έσβησε ποτέ η σκηνή της δολοφονίας. Τον Οκτώβριο του 2009 πήγε στην Αρκαδία για να ψηφίσει, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του θείου του που τον περίμενε. 
Από τότε τον αναζητούν, χωρίς αποτέλεσμα…
1982: “Σατανικό ζευγάρι”, πίσω από τη δολοφονία αστυνομικού

Στα 22 της χρόνια η Κάτια είχε ήδη ένα γιο τεσσάρων χρόνων από το γάμο της με τον 28χρονο αστυφύλακα Χρήστο Κολιτσόπουλο. 

Ο 24χρονος Γιάννης Σγουρίδης μόλις είχε ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία και έψαχνε δουλειά πάνω στο αντικείμενό του ως ηλεκτρολόγος. 
Στις αρχές του καλοκαιριού του 1982 βρήκε δουλειά στο ξενοδοχείο “Vraona Bay” στη Βραυρώνα, όπου η Κάτια δούλευε ήδη ως τηλεφωνήτρια και γρήγορα γεννήθηκε ανάμεσά τους ένας έρωτας που έδειχνε μεγάλος, αλλά αποδείχθηκε σύντομος και ολέθριος, αφήνοντας πίσω του έναν άνθρωπο δολοφονημένο, ένα ζευγάρι χωρίς μέλλον και ένα παιδί με σημαδεμένη για πάντα ψυχή…
.......................................
περισσότερα εδώ
----------------------------
Σε λίγα λεπτά κατέφθασε η αστυνομία και η σήμανση και όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για ληστεία. 

Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

Το Μητρικό Χάδι αξίζει όσο και το Γονίδιο της Μακροζωίας

Η αξία της μητρικής φροντίδας
Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα ευρήματα της επιγενετικής (και αυτό που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στην επιστημονική κοινότητα) έχει να κάνει με την επίδραση της μητρικής φροντίδας στα νεογέννητα.

Γιατί το χάδι αξίζει όσο και το γονίδιο

Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki