Thursday 23 July 2009

Cyber Bullying : η νέα μέθοδος κακοποίησης!

Το Cyber Bullying είναι η κακοποίηση μέσω του internet. Στην ουσία είναι η άσκηση ψυχολογικής και λεκτικής κακοποίησης ενός ατόμου και οι μορφές του είναι πάρα πολλές:
  • Η αποστολή μηνυμάτων μίσους , για παράδειγμα "Σε μισώ! Όλοι σε μισούν!" προς ένα άτομο είτε επώνυμα είτε ανώνυμα.
  • Η έκφραση απειλών της μορφής " Ξέρω που μένεις, δε θα μου γλιτώσεις" ανώνυμα ή επώνυμα.
  • Η άσκηση αρνητικής κριτικής προς ένα άτομο. Polls του τύπου "ψηφίστε το πιο χοντρό παιδί του σχολείου κάνοντας κλικ στη φωτογραφία του" είναι μορφή κακοποίησης καθώς προσβάλλει την αξιοπρέπεια των ατόμων που κατα κάποιο τρόπο "διαγωνίζονται" σε αυτά.
  • Η υποκλοπή του password σας και η χρήση του λογαριασμού σας απο τρίτο άτομο, το οποίο μπορεί να στείλει προσβλητικά μηνύματα στους φίλους σας προσποιούμενο εσάς, αλλάζοντας το αρχικό password και κλειδώνοντάς σας έξω απο τον ίδιο σας το λογαριασμό και τέλος το να μοιραστεί το λογαριασμό σας με άλλους.
  • To hacking του υπολογιστή ενός ατόμου και η εκούσια αποστολή σε αυτό ιών.
  • Η υποκλοπή pin απο κάρτες τραπέζης και η χρήση τους κατα βούληση.
  • Το να αρχίσουν κάποια προσβλητική φήμη για ενα άτομο της μορφής " Η Κατερίνα είναι **** και πάει με όποιον βρει".
  • Η συζήτηση με ένα άτομο η οποία εμπεριέχει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, για παράδειγμα " Είσαι βλαμμένη και όσα λες είναι *******ες" ανώνυμα ή επώνυμα
  • Η αποστολή προκλητικών φωτογραφιών ενός ατόμου σε διάφορα sites χωρίς το ίδιο να το γνωρίζει και να το έχει εγκρίνει.
  • Το να προσποιείται κάποιος οτι είναι κάποιος γνωστός του ατόμου ή το να προσποιείται οτι είναι κάποιος άλλος με σκοπό να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ατόμου και να το κάνει να του εμπιστευτεί μυστικά και άλλες πληροφορίες για τη ζωή του, έτσι ώστε στη συνέχεια να τις κοινοποιήσει.
Εάν έχετε υποστεί κάποιο απο τα παραπάνω, έχετε υποστεί διαδικτυακή κακοποίηση. Πρωτου όμως όμως "θυματοποιήσετε" τον εαυτό σας, λάβετε υπ'οψιν το γεγονός οτι οι πιο πολλοί που δέχονται διαδικτυακή κακοποίηση, είναι άτομα που ασκούν την ίδια μορφή κακοποίησης σε τρίτα άτομα.

Η ανωνυμία του internet ή ακόμη το γεγονός της μη ύπαρξης της κατα πρόσωπον επικοινωνίας, δημιουργεί σε πολλά άτομα μια περίεργη αίσθηση ελευθερίας όσον αφορά την έκφραση και τη συμπεριφορά τους. Πολλές φορές έχω γίνει μάρτυρας αυτής της συμπεριφοράς στο YouTube όπου υπάρχει πλήρης ανωνυμία (με τη μορφή comments και μηνυμάτων) αλλά και στο Facebook επώνυμα! Πολύ έντονη είναι η αποστολή επικριτικών και προσβλητικών μηνυμάτων σε applications όπως το social me, το compare people και άλλα... Τα άτομα που ασκούν αυτού του είδους κακοποίησης, είναι άτομα κάθε ηλικίας και κατα κύριο λόγο, υπεράνω πάσης υποψίας. Η πιο συχνή δικαιολογία των ατόμων αυτών είναι οτι "δεν είχαν σκοπό να εκτελέσουν τις απειλές τους και οτι τις έκαναν για πλάκα"! Όμως ΔΕΝ είναι πλάκα...


Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σημειώθηκαν αυτοκτονίες μικρών παιδιών και εφήβων οι οποίοι υπέστησαν διαδικτυακή κακοποίηση. Πιο γνωστή είναι η υπόθεση της 13χρονης Megan Meier, η οποία κακοποιήθηκε διαδυκτυακά απο τη γειτόνισσά της Laurey Drew. H Laurey είναι η μητέρα πρώην φίλης της Megan η οποία προσποιήθηκε ένα έφηβο και ερωτευμένο με τη Μegan αγόρι. Σύντομα τα μηνύματα μετατράπηκαν σε μηνύματα μίσους και η Megan , απογοητευμένη , οδηγήθηκε σε αυτοκτονία. Η Laurey είπε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν, οτι ο σκοπός της πράξης της ήταν να ανακαλύψει αν η Megan διέδιδε άσχημες φήμες για την κόρη της με την οποία είχαν μαλώσει! Εξακολουθείτε να το θεωρείτε πλάκα;


Όλοι σίγουρα σκέφτεστε με ποιόν τρόπο μπορείτε να αντιμετωπίσετε τη διαδικτυακή κακοποίηση προς εσάς τους ίδιους ή προς το παιδί σας.


Πρόληψη σε παιδί:


Αρχικά περιλαμβάνει τα βασικά βήματα που πρέπει να κάνουν ΟΛΟΙ οι γονείς των οποίων τα παιδιά χρησιμοποιούν εκτεταμένα τις υπηρεσίες του internet:
  • Να μη βάζουν τον υπολογιστή στο δωμάτιο του παιδιού, αλλά στο σαλόνι ή τη κουζίνα, για να μπορούν να ελεγχουν τί κάνουν.
  • Να μην αρκούνται στη σύνηθη δικαιολογία: "Δεν έχω ιδέα από υπολογιστές, αλλά το παιδί μου είναι αστέρι". ΠΡΕΠΕΙ να μάθουν, για να μπορούν να τα ελέγχουν.
  • Να κλειδώσουν τα sites στα οποία δεν θέλουν να μπουν τα παιδιά τους.
  • Να ελέγχουν τις επαφές των παιδιών τους.
Αντιμετώπιση σε παιδί:

Δώστε σημασία στο παιδί σας και στην αλλαγή της συμπεριφοράς του. Δημιουργήστε του την αίσθηση οτι είστε το "καταφύγιό" του και επικεντρωθείτε στην αντιμετώπιση του προβλήματος και όχι στο "κύρηγμα" όπως κάνουν οι περισσότεροι.

Πρόληψη και Αντιμετώπιση στους ενηλίκους:

  • Ελεγχτε τις πληροφορίες που μοιράζεστε στα διάφορα sites!
  • Μάθετε να χρησιμοποιείτε τις επιλογές block και report abuse που σας δίνουν όλα τα sites.
  • Προσέξτε τα e-mails που λαμβάνετε και προωθείτε, ιδιαίτερα τα spam.
  • Ψάξτε ανα τακτά διαστήματα το όνομά σας στο Google , για να διαπιστώσετε τί κυκλοφορεί στο internet για το άτομό σας.
Η διαδικτυακή κακοποίηση είναι αξιόποινη πράξη, οπότε μη διστάσετε να απευθυνθείτε στους αρμόδιους εάν πέσετε θύμα αυτής. Και κάτι τελευταίο ... μάθετε να έχετε διαδικτυακή συνείδηση και καλή συμπεριφορά:
Προσέξτε τι στέλνετε, τί προωθείτε, τί λέτε και πού κλικάρετε!

photo at: learning.ssis.edu.vn


-----------------------------------------------------

απο ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Το ανύπαρκτο «Χριστιανικό Νοσοκομείο» στη Γάζα - Τελικά που πήγαν τα χρήματα;

Αγαπητό χαμομηλάκι blog, με αφορμή την επίθεση που δέχεται η χώρα μας από εβραϊκά blogς σου στέλνω το παρακάτω κείμενο για να δεις τι πραγματικά συνέβη με τον τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για το πόλεμο στη Γάζα.
Συνεχίστε την προσπάθεια,
Ευχαριστώ, UDemand
Αποδέκτης πολλών ειρωνικών και απαξιωτικών σχολίων έχει γίνει τις τελευταίες μέρες η χώρα μας από πολλά εβραϊκά blogs ανά τον κόσμο.
Ο λόγος είναι ο τηλε-μαραθώνιος «Αναζητείται έργο στη Γάζα» που διεξήχθη στις 23 Φεβρουαρίου από το ΤΕΕ και άλλους 9 συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς, σε συνεργασία με την ΕΡΤ και τελικά αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για εξαπάτηση του κοινού και όλων των δωρητών που με χαρά προσέφεραν τα χρήματά τους.

Το Ιστορικό
Ο τηλε-μαραθώνιος της ΕΡΤ είχε ως στόχο να μαζευτούν χρήματα για την αποκατάσταση του «Χριστιανικού Νοσοκομείου της Γάζας» που «κατέστρεψαν ολοσχερώς οι Ισραηλινοί» με τις βόμβες τους. 
Το συγκεντρωθέν ποσόν ανήλθε τελικά στα 1.2 εκατομμύρια Ευρώ.

Η έρευνα 
Όπως αναφέρει το εβραϊκό πρακτορείο ειδήσεων JTA μετά από έρευνα που έκανε διαπιστώθηκε ότι στις λίστες των Ηνωμένων Εθνών και του οργανισμού Red Crescent Society (Ερυθράς Ημισελήνου) που περιελάμβανε όλα τα κατεστραμμένα οικήματα 
πουθενά δεν υπάρχει κτήριο με την ονομασία Χριστιανικό Νοσοκομείο.

Το μόνο που υπάρχει είναι το Χριστιανικό νοσοκομείο στη Γάζα, το Al-Ahli, και που είναι συνδεδεμένο με την Αγγλικανική εκκλησία αλλά δεν έπαθε τίποτα. Κάπου έξω από την πόλη της Γάζας υπάρχει ένα ιδιωτικό μικρό κέντρο υγείας που ένας από τους χορηγούς είναι μία Χριστιανική οργάνωση η Near East Council Of Churches και που αυτό όντως χτυπήθηκε. 
 Έτσι ξεκίνησε η έρευνα.
Όπως αναφέρει το JTA για να είμαστε βέβαιοι πως δεν κάνουμε λάθος, τηλεφωνήσαμε σε 2 Παλαιστίνιους που μένουν στη Γάζα και που είναι ή ήταν κάποτε μέλη Παλαιστινιακών MΚΟ και μετά από δύο μέρες που ερεύνησαν το θέμα (ο καθένας χωριστά) γύρισαν με την ίδια απάντηση. 
«Το ένα και μοναδικό Χριστιανικό νοσοκομείο που υπάρχει στη Γάζα, και χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου, δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά.» Μάλιστα ο ένας με ρώτησε που πήγαν τα λεφτά.

Οι απαντήσεις
Σε ερώτηση προς τον προέδρου της ΕΡΤ κ. Παναγώπουλο το JTA έλαβε την παρακάτω απάντηση «Η ΕΡΤ δεν διοργανώνει απλώς παραχωρεί τον χρόνο. Η ΓΣΕΕ και το Υπουργείο Εξωτερικών το διοργάνωσε.»
Επόμενο τηλέφωνο στο ΤΕΕ όπου μετά από 5 τηλεφωνήματα μας είπαν πως δεν ξέρουν τίποτα. Στο ερώτημα ποιο είναι το ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ που θα κτίσουν δωρεάν όπως είπαν στη TV μιας και εμείς δεν το βρίσκουμε, η απάντηση ήταν πως απλώς πήγαν στη τηλεόραση και είπαν ότι αν χρειαστεί να κτίσουμε κάτι θα το κάνουμε δωρεάν. Φυσικά δεν είπαν τίποτα τέτοιο στην τηλεόραση, είπαν ότι θα κτίσουν δωρεάν το «Χριστιανικό» νοσοκομείο, εννοώντας προφανώς τις μελέτες (βλέπε δελτίου τύπου της ΕΡΤ στο τέλος του παρόντος άρθρου).
Όντως το Υπουργείο Εξωτερικών μας είπε πως σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας αποφασίστηκε να μαζευτούν χρήματα για την αποκατάσταση ζημιών σχολείων και νοσοκομείων. «Προφανώς-μας είπε ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου- εννοούσαν το Κέντρο Υγείας», αλλά δεν μπορούσε να μας πει πως ένα κέντρο υγείας έγινε στην τηλεόραση «Το Χριστιανικό Νοσοκομείο».

Η κριτική και η δυσφήμιση από εβραϊκά blogs

Τα εβραϊκά blogs δεν στέκονται στην εξαπάτηση του κοινού για τα 1.2 εκατομμύρια Ευρώ που μαζεύτηκαν και κανείς δεν ξέρει που πήγαν. Εξάλλου όπως τονίζουν η Ελλάδα είναι συνηθισμένη σε οικονομικά σκάνδαλα οπότε κάτι τέτοιο δεν αποτελεί είδηση!!!

Αφήνουν όμως υπόνοιες ότι σκοπίμως παρουσιάστηκε έτσι το θέμα από την ΕΡΤ και μιλούσε για Χριστιανικό Νοσοκομείου που καταστράφηκε από Ισραηλινούς αφού η χώρα μας (όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται) είναι παγκοσμίως γνωστή για το αντισημιτικό της μένος!

Σχόλια από bloggers
Δείτε μερικά από τα σχόλια


«Perhaps they fell so easily for this scheme because Greece has a long history of anti-Semitism. Israel bashing meshes well with that cultural attitude. 
 rnathans»
«have the Greeks ever helped anyone else? like christians in Nigeria who have had churches burned down?probably not... the fact that they focus more on palis pretty much reveals that anti-semitism is the main factor. This world swims in hypocrisy... and willa swims right along with the tide. 
 Myackie»
«The Greeks should look down the PalArab mouth more carefully next time. It ain't bearing gifts! 
 NormanF»
«People are always quick to think that Israel would bomb a hospital or school. The people who partisipated in the telethon that accused Israel of this act should appologise. I will not hold my breath as I know that although they are quick to blame they would not assume responsibilty for slander.
I hope the money does not end up being used for causing more deaths.»
Θέση UDemand

Αν ισχύουν τα παραπάνω προκύπτουν τα παρακάτω ερωτήματα...
Γιατί όλοι εμείς που καταθέσαμε χρήματα για τον τηλε-μαραθώνιο ποτέ δεν ενημερωθήκαμε από την ΕΡΤ για το τεράστιο αυτό λάθος
Γιατί η ΕΡΤ δεν έψαξε καλύτερα την υπόθεση και δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη ? Γιατί αποσιωπήθηκε το θέμα από άλλα ΜΜΕ.

Τελικά που πήγαν τα χρήματα?
Δεν θεωρούμε σαν UDemand ότι ο συγκεκριμένος τηλε-μαραθώνιος έγινε με σκοπό να καλλιεργηθεί το αντισημιτικό μένος στην χώρα μας. Οι Έλληνες έχουν δείξει σε πάρα πολλές περιπτώσεις ότι είναι φιλεύσπλαχνης λαός και θέλει να βοηθάει όσους βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, όπως οι Παλαιστίνιοι που είδαν πάρα πολλά από τα σπίτια τους να καταστρέφονται. Παρόλο τις όποιες υπερβολές λέγονται η καταστροφή στην Γάζα ήταν μεγάλη.

Απλά φαίνεται ότι η σήψη και η διαφθορά έχει περάσει και στους φιλανθρωπικούς οργανισμούς αφού μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι επρόκειτο για ανθρώπινο λάθος

Δείτε το κείμενο: http://udemand.blogspot.com/2009/07/h-blogs.html
UDemand
Τηλεμαραθώνιος για ένα νοσοκομείο στη Γάζα

Φεβρουάριος 23, 2009

Η ΕΡΤ σε συνεργασία με 11 φορείς (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, UNICEF, Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς, ΕΝΑΕ, ΚΕΔΚΕ, ΓΕΣΕΒΕ, Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Ιατρικό Σύλλογο Αθήνας και Φαρμακευτικό Σύλλογο Αθήνας) διοργανώνει από τις 5 το απόγευμα Τηλεμαραθώνιο για την έμπρακτη βοήθεια και αλληλεγγύη στο δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό Λαό της Λωρίδας της Γάζας. Ο Τηλεμαραθώνιος μεταδίδεται από την ΕΤ1 και την EPTworld, και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα.
Οι μεγάλες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, οι τεράστιες καταστροφές σε σπίτια, νοσοκομεία και άλλα κτήρια στην περιοχή της Γάζας, καθώς και οι αυξημένες ανάγκες των κατοίκων σε είδη πρώτης ανάγκης, οδήγησαν στην απόφαση να διοργανωθεί ο Τηλεμαραθώνιος Αγάπης.
Ο Τηλεμαραθώνιος πραγματοποιείται σε δύο στούντιο της ΕΡΤ, το Δ και το Γ.
Παρουσιαστές είναι στο στούντιο Δ ανά ώρα, ο Βασίλης Λυριτζής με το Δημήτρη Οικονόμου, η Κατερίνα Μπακογιάννη με τον Τάκη Σπηλιόπουλο, η Πόπη Τσαπανίδου, η Μπήλιω Τσουκαλά, η Ειρήνη Νικολοπούλου, ο Προκόπης Δούκας και η Μαρία Χούκλη.
Στο στούντιο Γ, η Ρίκα Βαγιάννη και η Μάριον Μιχελιδάκη υποδέχονται τα μουσικά σχήματα που πλαισιώνουν το καλλιτεχνικό κομμάτι του Τηλεμαραθωνίου.
Παράλληλα, λειτουργεί και ειδικό τηλεφωνικό κέντρο με τον αριθμό 211-1818004 για τις ανάγκες της διοργάνωσης, από όπου η Μαρίνα Μπεκιάρη μας ενημερώνει για τις προσφορές των συμπολιτών μας.
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στην αποκατάσταση του Χριστιανικού Νοσοκομείου στην περιοχή, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς στους τελευταίους βομβαρδισμούς. Το νοσοκομείο, που θα σχεδιαστεί από την αρχή από μηχανικούς του Τεχνικού Επιμελητηρίου, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους κατοίκους της περιοχής που το έχουν ανάγκη, ανεξαρτήτως θρησκεύματος.
Οι 11 φορείς που διοργανώνουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια, φιλοδοξούν να συγκεντρώσουν, τόσα χρήματα ώστε να υλοποιηθεί αυτός ο στόχος, για το καλό του πολύπαθου λαού της περιοχής της Γάζας.

ΠΗΓΗ: ert.gr

Νεκρός βρέθηκε ο Andrei Kulagin, Ρώσος ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Νεκρός βρέθηκε ο Ρώσος Αντρέι Κουλάγκιν, ο οποίος ήταν επικεφαλής  της «Spravedlivost» (Δικαιοσύνης), μιας τοπικής ανθρωπιστικής
οργάνωσης για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Σύμφωνα με το μέλος της «Spravedlivost», Αντρέι Στολμπούνοβ, ο Κουλάγκιν εξαφανίστηκε στις 14 Μαΐου, όταν έφυγε από το σπίτι του αργά τη νύχτα, ύστερα από ένα τηλεφώνημα. Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό ήταν ο ταξιτζής που τον μετέφερε σε ένα συνοικιακό καφέ.
.
Σύμφωνα με τον Στολμπούνοβ, ο Κουλάγκιν συνεργαζόταν με το τοπικό υπουργείο Δικαιοσύνης για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των κρατουμένων και ο θάνατος του σχετίζεται με αυτούς της ακτιβίστριας Νατάλια Εστεμίροβα και της δημοσιογράφου Άννας Πολιτκόφσκαγια.

Body of missing Russian rights activist found

Wed Jul 22, 2009 3:56pm EDT

MOSCOW (Reuters) - The body of a missing Russian human rights activist has been found, his organization and local officials said Wednesday.

Russia is already investigating last week's killing of Chechen human rights activist Natalia Estemirova, which triggered worldwide outrage.

Andrei Kulagin, who disappeared two months ago, headed the local branch of Spravedlivost (Justice) a human rights organization in the Russian region of Karelia, around 1,000 km (620 miles) north of Moscow.

"The body of Andrei Kulagin, a resident of Petrozavodsk, was discovered on July 10 in a quarry near the Klyuchevaya neighborhood of Petrozavodsk," a source in Karelian law enforcement told Interfax news agency.

The reports made no reference to how Kulagin may have died.

Interfax news agency quoted law enforcement officials as saying Kalugin had a criminal record and was being investigated for misconduct.

Kulagin's body was found in a sand pit near Petrozavodsk. He had been missing since May 14, Spravedlivost's leader, Andrei Stolbunov said in a message on its website Wednesday.

"Human rights activists are the exposed nerves of civil society. They are sharply responsive to injustices and are very often at the front of the fight for other people's rights," Stolbunov wrote, linking the death to that of Estemirova and murdered journalist Anna Politkovskaya.

Stolbunov said Kulagin was last seen after he left his home late at night after receiving a phone call. The last person to see him was the taxi driver who took him to a local cafe.

Stolbunov said he was engaged with the local justice ministry in trying to improve prison conditions.

Stolbunov said Kulagin had headed up the organization's local branch since its creation in 2007 and called for a full investigation into the circumstances surrounding the death.

An image of Kulagin on the website show a man in his late 30s or early 40s. He was married with one daughter.

(Reporting by Conor Sweeney; Editing by Alison Williams)

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
.
ΜΚΟ αναστέλλει τη δράση της στη Τσετσενία
Δημοσίευση: 18-07-2009 16:48
«Η Natalya Estemirova βρισκόταν υπό συνεχή απειλή»
Δημοσίευση: 17-07-2009 21:33
Σοκαριστικό ρεπορτάζ της δολοφονημένης ακτιβίστριας Νατάλια Εστεμίροβα
Δημοσίευση: 18-07-2009 16:09
Κηδεύτηκε στην Τσετσενία η Ρωσίδα ακτιβίστρια
Δημοσίευση: 17-07-2009 09:28
Παγκόσμια κατακραυγή για την αδικοχαμένη Natalya Estemirova
Δημοσίευση: 16-07-2009 20:32
ΗΠΑ και ΕΕ καταδικάζουν τη δολοφονία της Ρωσίδας ακτιβίστριας
Δημοσίευση: 16-07-2009 07:53
Νεκρή βρέθηκε Ρωσίδα ακτιβίστρια
Δημοσίευση: 15-07-2009 19:12
Άκυρη η αθώωση των κατηγορούμενων της δολοφονίας Πολιτκόφσκαγια
Δημοσίευση: 25-06-2009 13:21
Ρωσία: Προκλητικές οι επικρίσεις του ΟΑΣΕ για την ετυμηγορία στην υπόθεση Πολιτκόφσκαγια
Δημοσίευση: 26-02-2009 18:49
Δεν ασκεί έφεση στην ετυμηγορία η οικογενεία της Πολιτκόφσκαγια
Δημοσίευση: 23-02-2009 07:37
Άλυτη παραμένει η υπόθεση του φόνου της Πολιτκόφσκαγια
Δημοσίευση: 20-02-2009 17:24
Ρώσος δικαστής ζητάει την επανάληψη της έρευνας στην υπόθεση Πολιτκόφσκαγια
Δημοσίευση: 20-02-2009 12:11
Αθώοι κρίθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για το φόνο της Πολιτκόφσκαγια
Δημοσίευση: 19-02-2009 15:37
Δολοφονία δικηγόρου ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Ρωσία
Δημοσίευση: 20-01-2009 11:10
Στο εδώλιο ορισμένοι από τους δολοφόνους της Πολιτκόφσκαγια
Δημοσίευση: 17-11-2008 22:14

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki