Saturday 20 June 2009

Το κουτί της Πανδώρας - Παιδεραστία - παιδοφιλία


Η Εκπομπή για την παιδεραστία

Η εικόνα ενός διεστραμμένου ενήλικα που παραμονεύει έξω από το προαύλιο ενός σχολείου για να κακοποιήσει ένα παιδί δεν είναι απόλυτα ακριβής, όταν αναφερόμαστε στο φαινόμενο της παιδεραστίας. Η πραγματικότητα είναι ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η κακοποίηση ασκείται είτε από κάποιο συγγενικό πρόσωπο είτε από το στενό φιλικό περιβάλλον της οικογένειας. Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από το κουτί της Πανδώρας


10 Απριλίου 2009

Εμείς ξέρουμε από προσφυγιά...

Ολόκληρες οικογένειες ξεκληρίστηκαν και όσοι επιβίωσαν ξεκίνησαν ξανά από το μηδέν.

 
Τρέχουν... να πάνε πού;;;

Νέα επικίνδυνη μόδα για κορίτσια:
Drunkorexia μετά την anorexia


Νέα επικίνδυνη μόδα για κορίτσια.

Η Drunkorexia είναι ο slang μη Ιατρικός όρος για την άμετρη κατανάλωση οινοπνεύματος, αντισταθμίζοντας θερμίδες από τα τρόφιμα.
Όπως και οι διατροφικές διαταραχές η ανορεξία και η βουλιμία ετσι και η drunkorexia προέρχεται από την ενασχόληση με το βάρος και την επιθυμία να είναι τόσο λεπτές όσο το δυνατόν.
Ουσιαστικά μιλάμε για τον περιορισμό της πρόσληψης τροφής, πριν από τη νύχτα του clubing ώστε να μπορούν να πιουν αλκοόλ, να πάρουν τις θερμίδες από εκεί και να μην υπάρξει ο κίνδυνος για αύξηση του βάρους.

Προσοχή κορίτσια κυρίως  γιατί ο τρόπος διατροφής αυτός δεν είναι δίαιτα αλλά πολύ επικίνδυνο και μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας για τις νέες γυναίκες.
Εκτός από τις άμεσες συνέπειες, υπάρχει, επίσης, είναι μερικές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις για την εν λόγω συμπεριφορά. 
Ιατρικές μελέτες έχουν δείξει ότι το γυναικείο σώμα δεν επεξεργάζεται το αλκοόλ με τον ίδιο τρόπο όπως το ανδρικό σώμα. Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να πάθουν εξάρτηση από το αλκοόλ ενώ ταυτόχρονα μπορούν να πέσουν εύκολα θύματα βίας
 

 Στη χώρα μας είναι ακόμη σε μικρή κλίμακα, αλλά κάθε τάση έρχεται εδώ με καθυστέρηση. Οι θερμίδες από το αλκοόλ, δεν έχουν καμιά θρεπτική αξία, και μπορεί να καταρρεύσει ο οργανισμός.
.
halkida.tv

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki