Monday 28 January 2019

Η 18χρονη Sophie Elms κακοποιούσε σεξουαλικά νήπια
Britain's youngest female pedophile

Η 18χρονη ομολόγησε ότι οι δεκαέξι κατηγορίες σε βάρος της ήταν αληθινές και αφορούσαν δύο μικρά παιδιά, ηλικίας μόλις τριών και δύο ετών.

Σε κάθειρξη επτά ετών και 10 μηνών καταδικάστηκε 18χρονη για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.
Η Σόφι Ελμς είναι η νεότερη γυναίκα που έχει καταδικαστεί για παιδοφιλία στη Βρετανία.
Η 18χρονη ομολόγησε ότι οι δεκαέξι κατηγορίες σε βάρος της ήταν αληθινές και αφορούσαν δύο μικρά παιδιά, ηλικίας μόλις τριών και δύο ετών.
Οι κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν περιλάμβαναν σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και την παράνομη κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού.
Πραγματοποίησε τις επιθέσεις όταν ο κακοποιός Ντέιβιντ Γκίαρινγ επικοινώνησε μαζί της διαδικτυακά και την ενθάρρυνε να κακοποιήσει τα παιδιά και να του στείλει φωτογραφίες.
Ο άνδρας καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών.

Η Σόφι Ελμς ήταν 17 ετών όταν διέπραξε τα αδικήματα.
Ο πατέρας των δύο νεαρών κοριτσιών είπε ότι η Ελμς «κατέστρεψε εντελώς τη ζωή μας» και «μας κατέστρεψε πέρα από τα λόγια». 
Η εισαγγελέας Hannah Squire ανέφερε ότι η Ελμς είχε αναλάβει να προσέχει τα παιδιά το 2016 και το 2017.
Η Elms ξεκίνησε με αβλαβείς φωτογραφίες των δύο παιδιών, δηλαδή φωτογραφίες στις οποίες ήταν πλήρως ντυμένα, τις οποίες έστειλε στον Γκίαρινγκ.
Αλλά, σύντομα έστειλε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών και φωτογραφίες της ίδιας της Ελμς να αγγίζει τα παιδιά – κάτι που σε ένα βαθμό ζητήθηκε από τον Γκίαρινγκ.

topontiki
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ!

Ένα βίντεο που κάθε παιδί (και κάθε γονιός) πρέπει να δει
Με τα στατιστικά να καταδεικνύουν πώς σήμερα 1 στα 4 κορίτσια και 1 στα 6 αγόρια κακοποιούνται σεξουαλικά ή δέχονται σεξουαλική επίθεση μέχρι την ηλικία των 18 ετών, όλοι οφείλουμε να είμαστε πιο ενημερωμένοι και πιο υποψιασμένοι. 
Και κυρίως τα παιδιά.

Κατά το 93% των περιπτώσεων, θύτης είναι κάποιος που το παιδί ήδη γνωρίζει και όχι κάποιος άγνωστος, οπότε συνήθως είναι και άτομο πέραν πάσας υποψίας.
Το παρακάτω βίντεο, το οποίο είναι βασισμένο στο ευπώλητο παιδικό βιβλίο «My Body Belongs to Me» της Jill Starishevksy, δίνει σαφείς συμβουλές στα παιδιά για το πώς να αντιδρούν σε περίπτωση που κάποιος ενήλικας τα κάνει να νιώσουν άσχημα σε σχέση με το σώμα τους.
city.sigmalive.com
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

«Mr. Indifferent» by Aryasb Feiz - Μια ταινία μικρού μήκους για την αξία της προσφοράς

Η μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων του Aryasb Feiz καταφέρνει να μας περάσει ένα δυνατό μήνυμα χωρίς λόγια: 
Ο κεντρικός χαρακτήρας είναι ένας αδιάφορος άνθρωπος που δεν βοηθάει κανέναν. 
Δεν κρατάει την πόρτα του ασανσέρ για κανέναν, δεν βοηθάει τους περαστικούς και δεν νοιάζεται για όσους περνούν από δίπλα του.
Αφοσιωμένος και απομονωμένος στον δικό του εγωκεντρικό κόσμο, δεν φαίνεται να θέλει να συσχετιστεί με κανέναν. 
Όμως, κάποιος εισέρχεται χωρίς να τον ρωτήσει μέσα σε αυτό τον κόσμο και με αναπάντεχο τρόπο τον κάνει να αλλάξει για πάντα τη στάση του απέναντι στη ζωή και στους συνανθρώπους τους. 
Το μικρό αυτό αριστούργημα μας δείχνει πώς η προσφορά και η βοήθεια προς τους άλλους μπορούν να αποτελέσουν τα βασικά κλειδιά που θα μας ανοίξουν την πόρτα και της δικής μας ευτυχίας.
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki