Monday 4 December 2017

Η δασκάλα: «Σπύρο κάνε καλύτερα γράμματα». Ο μαθητής: «Μια χαρά γράμματα κάνω»! Δασκάλα: «Ωραία απάντηση έδωσες, δεν το περίμενα»!

Σήμερα το πρωί κάνει το γύρο του διαδικτύου μια ανάρτηση αναφορικά με το πώς ένας μικρός μαθητής απαντά στην παρατήρηση της δασκάλας στο τετράδιο της ορθογραφίας ότι δεν κάνει καλά γράμματα.
Ο Σπύρος, ο λιλιπούτειος μαθητής, όχι μόνο δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα στην υπόδειξη της δασκάλας αλλά με το μολύβι του δεν διστάζει να κάνει και αυτός τη δική του παρατήρηση στη δασκάλα.


Ο διάλογος μαθητή και δασκάλας έχει ως εξής
Η δασκάλα σημειώνει την εξής παρατήρηση: 
«Σπύρο κάνε καλύτερα γράμματα».

Ο μαθητής όμως ανταπάντησε: 
«Μια χαρά γράμματα κάνω»!

Για να γράψει από κάτω ως απάντηση στην ανταπάντηση η δασκάλα
«Ωραία απάντηση έδωσες, δεν το περίμενα»!

Προσευχηθείτε να γίνει γκέι ο πρίγκιπας Τζορτζ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! - Pray for Prince George to be gay

Pray for Prince George to be gay, says LGBT campaigner priest


CHRISTIANS should pray for Prince George to be GAY to force the Church of England to support same-sex marriage, a senior Anglican minister has said.
more
Οι Χριστιανοί θα πρέπει να προσευχηθούν(!!) ο 4χρονος πρίγκιπας της Βρετανίας Τζορτζ να γίνει γκέι, καθώς αυτός θα ήταν ο "πιο σύντομος τρόπος" να υποχρεωθεί η Εκκλησία της Αγγλίας να υποστηρίξει τους γάμους μεταξύ ομοφύλων, πρότεινε υψηλόβαθμος αγγλικανός ιερέας και ακτιβιστής της κοινότητας ΛΟΑΤ.

Ο αιδεσιμότατος Κέλβιν Χόλντσγουορθ της Σκωτικής Επισκοπικής Εκκλησίας πρότεινε οι Χριστιανοί της Αγγλίας να "ζητήσουν από τον Ύψιστο να ευλογήσει τον πρίγκιπα Τζορτζ με την αγάπη, όταν μεγαλώσει, ενός εξαιρετικού νέου".

Στην σχετική του ανάρτηση στο Twitter, ο αιδεσιμότατος καλεί τους χριστιανούς να πιέσουν την Βουλή των Κοινοτήτων και τα πολιτικά κόμματα και να θίξουν το θέμα στη Γενική Σύνοδο της Εκκλησίας της Αγγλίας. 
Μετά την ανάρτησή του, το μπλογκ του συγκέντρωσε 3.000 ακολούθους αλλά δέχτηκε και μηνύματα μίσους. 
Κάποιοι τον κατηγόρησαν για παιδεραστή, τον χαρακτήρισαν "άρρωστο", "διεφθαρμένο", ακόμη και "παραπλανημένο τράγο".

Τον Ιούνιο, η Σκωτική Επισκοπική Εκκλησία, η οποία υπάγεται στην Αγγλικανική Εκκλησία, έγινε το πρώτο μεγάλο χριστιανικό δόγμα στο Ηνωμένο Βασίλειο που επέτρεψε τους γάμους μεταξύ ομοφύλων.
περισσότερα εδώ

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki