Tuesday 7 July 2009

Από σύλληψη σε σύλληψη ανώμαλων παιδόφιλων... Τι γίνεται ρε παιδιά;

Μέσω ιστοσελίδας που διατηρούσε διοχέτευε καθημερινά σε άλλους χρήστες σκληρό υλικό με παιδικό πορνό που απεικόνιζε βιασμούς ανηλίκων ηλικίας δύο έως εννέα ετών
Στη σύλληψη ενός 35χρονου για διακίνηση σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου προχώρησε η αστυνομία στην πόλη της Πάτρας.
Τα ηλεκτρονικά ίχνη του κατηγορούμενου εντοπίστηκαν μετά από έρευνα του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με τις ολλανδικές αρχές, ενώ διαπιστώθηκε επίσης η εμπλοκή ακόμη 36 Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου.
Μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του 35χρονου κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή –ένας εσωτερικός και ένας εξωτερικός, ενώ σήμερα ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

NAFTEMPORIKI.GR Τρίτη, 7 Ιουλίου 2009 11:10

Αγία Κυριακή η Μεγαλομάρτυς - «Και τα λαμπρότερα από τα επίγεια πράγματα είναι προσωρινά, όπως τα άνθη και κούφια, όπως οι σκιές»

 Κοιτάξτε το μεγαλείο ενός ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ Ανθρώπου!!
 .
Της είπαν ότι η ομορφιά της είναι για απολαύσεις 
και όχι για βασανιστήρια. 
Και εκείνη απάντησε: 
Αγία Κυριακή η Μεγαλομάρτυς (7 Ιουλίου)

Χρόνια Πολλά στα χαμομηλάκια,
που σήμερα γιορτάζουν!!

Σύλληψη 35χρονου βιβλιοπώλη για παιδική πορνογραφία

Μέσω ιστοσελίδας που διατηρούσε διοχέτευε καθημερινά σε άλλους χρήστες σκληρό υλικό με παιδικό πορνό που απεικόνιζε βιασμούς ανηλίκων ηλικίας δύο έως εννέα ετών

Τριανταπεντάχρονος βιβλιοπώλης από την Αθήνα συνελήφθη την Τρίτη για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου.
Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος μετά από συντονισμένη επιχείρηση και σε συνεργασία με τις Ολλανδικές αρχές που εντόπισαν στο Ίντερνετ ιστοσελίδα με διαχειριστή τον συλληφθέντα.

Μέσω της σελίδας διοχετευόταν καθημερινά σε άλλους χρήστες του διαδικτύου σκληρό υλικό με παιδικό πορνό που απεικόνιζε βιασμούς ανηλίκων. 
Τα παιδιά, που δέχονταν την σεξουαλική κακοποίηση στην πλειοψηφία τους ήταν αγόρια ηλικίας δύο έως εννέα και εμφανίζονταν δεμένα πισθάγκωνα.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σκληροί δίσκοι, και άλλο οπτικοακουστικό υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

έθνος 12:40

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki