Monday 12 August 2019

Jeffrey Epstein το αρπακτικό - The predator - Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο δισεκατομμυριούχος παιδεραστής

"Ποιος σκότωσε τον Τζέφρι Έπσταϊν";
Βασικά, σκοτιστήκαμε. Ένα κάθαρμα λιγότερο...
-----------------
Ανήκε στην «ανφάν γκατέ» της Νέας Υόρκης, ήταν δισεκατομμυριούχος χρηματιστής με «ισχυρούς» φίλους, όπως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Μπιλ Κλίντον...
Ο λόγος για τον Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος αυτοκτόνησε σήμερα στη φυλακή, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αυτή την ώρα τα μεγαλύτερα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία. 
Στις 6 Ιουλίου ο Τζέφρι Έπσταϊν, είχε συλληφθεί στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, από πράκτορες του FBI, για σωματεμπορία αλλά και για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων ανήλικων κοριτσιών σε Φλόριντα και Νέα Υόρκη.
.........
η συνέχεια εδώ
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

Roman McConn: Το 7χρονο αγοράκι που έσωσε 1400 σκυλιά

Ένα μικρό 7χρονο αγοράκι, ο Roman McConn, από την πόλη Augusta της Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών ανακηρύχτηκε ως το “Παιδί της Χρονιάς” παίρνοντας και το ανάλογο βραβείο από τη γνωστή φιλοζωική οργάνωση American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA).
Ο λόγος; η μεγάλη του αγάπη και αφοσίωσή του στα ζώα.
Ο υπέροχος αυτός μικρούλης, παρά την ηλικία του, έχει βοηθήσει τα τελευταία 3 χρόνια πάνω από 1300 αδέσποτα ζώα για να βρουν ένα μόνιμο σπίτι.

Η μητέρα του αναφέρει ότι η αρχή έγινε όταν ο Roman είδε κάποια στιγμή αδέσποτα και εγκαταλελειμμένα κουταβάκια έξω από το κατάστημα PetSmart. Ήταν μια μέρα πριν από τα γενέθλιά του. 
Έτσι ζήτησε από τους φίλους και γνωστούς του να μην του φέρουν δώρο αλλά να δώσουν τα χρήματα αυτά σε καταφύγιο αδέσποτων.
Μετά από αυτό μαζί με τη μητέρα του άρχισαν να επισκέπτονται καταφύγια για να γνωρίσουν από κοντά και να παίξουν με τα ζωάκια που βρίσκονταν εκεί. Ο Roman όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Άρχισε να βγάζει βίντεο τα σκυλάκια και να τα ανεβάζει στο ίντερνετ για να βρουν υιοθεσία. Λίγο καιρό μετά αυτός και η μητέρα του δημιούργησαν το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Project Freedom Ride για να βοηθήσουν όσα περισσότερα ζώα μπορούν.

Το Project Freedom Ride έχει βρει σπίτι σε πάνω από 1400 σκυλάκια τα τελευταία χρόνια, κάτι που κάνει τον Roman ένα μοναδικό και σπάνιο παιδί. Ο ίδιος μάλιστα θα πει: “Με κάνει πολύ ευτυχισμένο όλο αυτό. Σώζω μια ζωή. Το επόμενο πράγμα που θέλω να πετύχω είναι να βρω σπίτι σε όλα τα ζωάκια που δεν έχουν στην Αμερική.”

newsnowgr.com
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki