Saturday 22 May 2010

Γιορτή Εθελοντισμού

Κίνηση Φορέων Εθελοντισμού

9Η ΗΜΕΡΙΔΑ-ΓΙΟΡΤΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010
Πεζόδρομος Αποστόλου Παύλου, Θησείο
10.00 - 22.00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

«Ανατιμήστε τον Εθελοντισμό!»

Με το μήνυμα αυτό 60 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις σας προσκαλούν στην 9η Ημερίδα Εθελοντισμού σε μια ανοιχτή γιορτή αφιερωμένη στον Εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά, το Σάββατο 5 Ιουνίου, από τις 10.00 π.μ. έως τις 10.00 μ.μ., στον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου στο Θησείο.

Η Γιορτή Εθελοντισμού είναι ανοιχτή προς όλους! Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ίδιους τους εθελοντικούς οργανισμούς και το έργο τους στην ανοιχτή έκθεση ενημερωτικού υλικού στον πεζόδρομο του Θησείου, που ξεκινά έξω από τον αντίστοιχο σταθμό του τρένου. Ακόμα, θα παρουσιαστούν δραστηριότητες όπως θέατρο δρόμου, μουσικό - χορευτικά δρώμενα,  δια δραστικά παιχνίδια, ενώ η Γιορτή θα κλείσει με μια συναυλία από τους Magic de Spell!

Σας περιμένουμε!!!

Παράτησαν βρέφος στη μέση του δρόμου!

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες στο βίντεο που ακολουθεί. Ένα μωράκι στο Τέξας ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και πήγε και κάθισε στη μέση κεντρικού δρόμου! Εκείνη την ώρα σαν από θαύμα το λεωφορείο που διέσχιζε το δρόμο, σταμάτησε λίγο μόνο μέτρα πριν το 14 μηνών κοριτσάκι!
Μετά από λίγο ο πατέρας του κοριτσιού, βγήκε από το σπίτι, πήρε στην αγκαλιά του το μωράκι και ούτε ένα «ευχαριστώ» δεν είπε στον οδηγό που έσωσε το παιδί τους!!!
Ο οδηγός του λεωφορείου, πήγε στην Πρόνοια και κατήγγειλε το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει δικαστήριο και μάλιστα πιθανότατα θα του αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών του.
Δείτε το περιστατικό όπως το κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του λεωφορείου…


newsit

Τα νήπια ανακυκλώνουν και κατασκευάζουν

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ!
Μας το αποδεικνύουν τα μικρά παιδιά.
















© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki