Tuesday, 9 September 2014

Εξέδιδαν γυναίκες (πιθανότατα και ανήλικες)
για να έρθει γρηγορότερα ο Μεσσίας!!!

Η ισραηλινή αστυνομία εξάρθρωσε ένα δίκτυο μαστροπών που είχαν πείσει τις Εβραίες γυναίκες που εξέδιδαν ότι κάνοντας σεξ με αλλόθρησκους άνδρες θα διευκόλυναν την έλευση του Μεσσία (!!!)

Israel Police Bust Messianic Prostitution Cult


Εγκέφαλος της υπόθεσης φέρεται ότι είναι ένας 60χρονος άνδρας από το Κίριατ Άρμπα, έναν εβραϊκό οικισμό κοντά στη Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο ύποπτος είναι ένας περιθωριακός ακροδεξιός.

Ο επικεφαλής των ερευνών, Αρίκ Μορντεχάι είπε στην εφημερίδα Χααρέτζ ότι το δίκτυο εξέδιδε 15 γυναίκες μεταξύ των οποίων ενδέχεται να υπήρχαν και ανήλικες κοπέλες. Οι πελάτες τους ήταν Παλαιστίνιοι της Δυτικής Όχθης και ξένοι εργαζόμενοι στο Τελ Αβίβ.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στις αρχές από τη Λεχάβα, μια εξτρεμιστική οργάνωση που διαφωνεί με τους γάμους Εβραίων με ανθρώπους από άλλα θρησκεύματα. Ένα μέλος της, ο Μπέντζι Γκοπστάιν, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι οι προαγωγοί δρούσαν εδώ και 6-7 χρόνια και, φυσικά, δεν πίστευαν καθόλου αυτά που κήρυτταν. Οι γυναίκες όμως «τα πίστευαν, εκμεταλλεύτηκαν την αφέλειά τους», τόνισε.
 

Πεντάχρονη κινδύνεψε να πεθάνει επειδή έτρωγε
τα μαλλιά της! - Το Σύνδρομο Ραπουνζέλ

Ένα 5χρονο κοριτσάκι από την Βρετανία, κόντεψε να χάσει τη ζωή του, λόγω μιας «κακής» του συνήθειας.
Rapunzel Syndrome: Millie ate so much of her own hair,
doctors found a rope of it wrapped around her organs
Η Μάιλι Γέιλς, έπασχε από το σύνδρομο της Ραπουνζέλ, το οποίο είναι πολύ σπάνιο, καθώς συνολικά νοσούν 27 άτομα στον κόσμο αλλά δεν το γνώριζε.
Το κοριτσάκι παραπονιόταν συνέχεια στη μητέρα της ότι πονάει το στομάχι του. Κάποια στιγμή, έφτασε σε σημείο να υποφέρει από καθημερινούς πόνους, με αποτέλεσμα η μητέρα της, Λίζα, να τρομοκρατηθεί. Η μητέρα της πίστευε ότι έχει όγκο στο στομάχι της για αυτό και την πήγε στο γιατρό, ο οποίος της έδωσε φάρμακα κατά της δυσκοιλιότητας.
Μέρα με την μέρα, όμως το κοριτσάκι όλο και χειροτέρευε… Δεν είχε όρεξη να φάει, και όσο περνούσε ο καιρός αδυνάτιζε και πιο πολύ. Όταν πια είχε γίνει σκιά του εαυτού της, οι γονείς της απελπισμένοι ότι πάσχει από κάτι πολύ σοβαρό την πήγαν στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε ενδοσκοπική εξέταση.

Οι γιατροί έμειναν άφωνοι καθώς ανακάλυψαν στο στομαχάκι της, έναν τεράστιο όγκο μαλλιών και ενημέρωσαν τους γονείς ότι η 5χρονη πάσχει από το σύνδρομο της Ραπουνζέλ. Πρόκειται για την «κακή» συνήθεια να «μασουλάει» κάποιος τα μαλλιά του και στη συνέχεια να τα καταπίνει κιόλας, λες και πρόκειται για τροφή. Επειδή όμως δεν γίνεται πέψη των μαλλιών αυτά συσσωρεύονται μέσα στο στομάχι και επεκτείνονται προς τα έντερα.
Το κοριτσάκι μπήκε αμέσως στο χειρουργείο για να του αφαιρεθεί ο όγκος των μαλλιών του, ο οποίος είχε το μέγεθος μιας μπάλας ράγκπι. Η μητέρα της αφού βγήκε από το νοσοκομείο φρόντισε να της κόψει τα μακριά μαλλιά της, ενώ σε συνέντευξη της δήλωσε ότι την είχε δει να τα βάζει στο στόμα, όμως δεν φαντάστηκε ποτέ το μέγεθος του προβλήματος που θα αντιμετώπιζε το παιδί της.
Σήμερα, πέντε χρόνια μετά το χειρουργείο, η μικρή δεν τρώει πια τα μαλλιά της επειδή φοβάται και δεν θέλει να ξαναπάει στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα της έκανε τώρα γνωστό το συγκεκριμένο περιστατικό, ώστε να αφυπνιστούν κι άλλοι γονείς που μπορεί το παιδί τους να πάσχει από το ίδιο σύνδρομο (Rapunzel Syndrome).
 
madata

Γιατί πρέπει να «χαιρόμαστε»
με τα ξεσπάσματα του παιδιού μας;

Προφανώς και οι εκρήξεις θυμού είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που το παιδί σας μπορεί να κάνει.
Την επόμενη φορά, όμως φορά που δείτε το παιδί σας να ουρλιάζει, να κλαίει, και να χτυπάει τα πόδια του στο πάτωμα, αντί να απογοητευτείτε ή να θυμώσετε σκεφτείτε ότι τα ξεσπάσματα δεν είναι πάντα άσχημα.

Εμείς σας δίνουμε πέντε λόγους που απενοχοποιούν
τα ξεσπάσματα των παιδιών μας.

1. Το ξέσπασμά του είναι καλό γιατί μας «προειδοποιεί» ότι κάτι δεν πάει καλά
Κάποιες φορές τα παιδιά εκνευρίζονται ή ξεσπάνε σε εμάς γιατί νιώθουν ότι κάτι δεν είναι σωστό ή ότι κάποιος το αδικεί! Και όταν νιώθει έτσι είναι φυσικό να απευθύνεται στο πιο κοντινό του πρόσωπο που είναι ο γονιός τους. Γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να το μαλώσετε, προσπαθήστε να καταλάβετε που οφείλονται αυτά του τα νεύρα.

2. Τα ξεσπάσματά του δείχνουν ότι αναπτύσσεται σωστά.
Τα παιδιά έχουν ξεσπάσματα. Αυτό είναι κάτι που ποτέ δε θα σταματήσει να συμβαίνει. Ναι αυτά τα ξεσπάσματα είναι εκνευριστικά, όταν γίνονται δημόσια, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι κάτι φυσιολογικό. Τα παιδιά κλαίνε και νευριάζουν γιατί εξερευνούν τα συναισθήματα τους και δοκιμάζουν τα όρια τους! Τα νεύρα είναι κάτι σαν «εργαλείο» για την ανάπτυξή τους. Αυτά τα ξεσπάσματα δε θα κρατήσουν για πάντα. Απλώς έτσι νιώθουν τώρα!

3. Τα ξεσπάσματά του μας βοηθούν να του μάθουμε την έννοια της συγχώρεσης.
Ως γνωστόν, τα παιδιά δεν κρατούν κακίες. Τη μια στιγμή είναι θυμωμένα και την άλλη μας αγκαλιάζουν γεμάτα αγάπη! Ένα έντονο ξέσπασμα του παιδιού μας, μπορεί να μας δώσει την ευκαιρία να θυμώσουμε και να τα ξαναβρούμε. Να το μαλώσουμε και να του πούμε ότι το συγχωρούμε! Είναι μια καλή ευκαιρία για να μάθει το παιδί την έννοια της συγχώρεσης!

4. Τα ξεσπάσματά του δείχνουν ότι προσπαθεί να εκφράσει τα συναισθήματά του!
Ως γνωστόν τα μικρά παιδιά δεν έχουν ένα πλούσιο λεξιλόγιο και γι’ αυτό και συχνά δεν μπορούν να εκφράσουν τι αισθάνονται και γιατί. Δηλαδή, ελάτε στη θέση τους. Φανταστείτε ότι θέλετε να εκφραστείτε αλλά δεν έχετε τον τρόπο να το κάνετε! Δε θα σας απογοήτευε αυτό; Γι’ αυτό, την επόμενη φορά που θα θέλετε να μαλώσετε το παιδί σας για ένα έντονο ξέσπασμα, σκεφτείτε μήπως θα ήταν καλύτερα αν απλώς το βοηθούσατε να εκφραστεί…αλλιώς!  

5. Τα ξεσπάσματά του αποδεικνύουν στο παιδί πόσο νοιάζεται για κάτι! 
Τα παιδιά αντιδρούν ακριβώς όπως και οι ενήλικοι. Αν τους ενδιαφέρει κάτι, το διεκδικούν ή το ζητούν με πάθος. Αν πάλι δεν τους ενδιαφέρει απλώς αδιαφορούν! Το ξέσπασμα του παιδιού, σας δείχνει ότι νοιάζεται για κάτι, είτε πρόκειται για κάτι φαινομενικά ασήμαντο (όπως ένα νέο παιχνίδι), είτε για την παρέα ενός φίλου του. Γι’ αυτό θα πρέπει να χαιρόμαστε που το παιδί μας ασχολείται με τον κόσμο γύρω του, ακούει τι συμβαίνει και αντιδρά σε αυτό. Ακόμη κι αν η αντίδραση αυτή προκύπτει ως ξέσπασμα.

Από το blog Lifehuck και την Allison Renner
imommy

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki