Tuesday 19 December 2006

Ανήλικοι βιαστές 16/12/2006

Πέντε μαθητές λυκείου της Μασσαλίας, ηλικίας από 14 έως 15 ετών, οδηγήθηκαν στη φυλακή το βράδυ της Παρασκευής αφού τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμούς κατ΄ εξακολούθηση, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, μιας 13χρονης συμμαθήτριάς τους, τους οποίους κινηματογράφησαν με τα κινητά τους τηλέφωνα.
Κατηγορίες απαγγέλθηκαν εναντίον ενός ακόμη εφήβου, του οποίου όμως δεν ζητήθηκε ο εγκλεισμός και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.
Οι έφηβοι κατηγορούνται ως αυτουργοί ή συνένοχοι σε βιασμούς ανήλικης κάτω των 15 ετών, και καταγραφή εικόνων πορνογραφικού χαρακτήρα ενός ανήλικου, κατοχή και διάδοση αυτών των εικόνων.
Tο μαρτύριο της έφηβης έλαβε τέλος εντελώς τυχαία τη Δευτέρα, όταν μια εργαζόμενη στο λύκειο των Ουρσουλίνων στη Μασσαλία κατέσχεσε ένα τηλέφωνο που κυκλοφορούσε από χέρι σε χέρι, καθώς τα κινητά απαγορεύονται στον περίβολο του κτιρίου.
Σύμφωνα με το αρχικό σενάριο που διαγράφηκε την Παρασκευή, η νεαρή κοπέλα είχε δεχθεί, το Σεπτέμβριο, να έχει σεξουαλική επαφή "στις τουαλέτες του λυκείου" με ένα από τα αγόρια, σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στην έρευνα. Ο "φίλος" της κοπέλας κατέγραψε τη διασκέδασή τους με το κινητό του τηλέφωνο.
Υπό την απειλή μιας κοινοποίησης των εικόνων αυτών, η κοπέλα συγκατατέθηκε και σε άλλες σεξουαλικές επαφές με τους φίλους του αγοριού. Ο εκβιασμός κράτησε σχεδόν τρεις μήνες, τροφοδοτήθηκε από νέα βίντεο και από ένα αντίγραφό τους σε φορητό υπολογιστή. Οι βιασμοί έγιναν σε ένα γειτονικό με το λύκειο κτίριο και στην κατοικία ενός από τους νεαρούς, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Θύμα και θύτες παρακολουθούσαν μαθήματα σε δύο σχολεία στο κέντρο της Μασσαλίας: η κοπέλα και τρεις από τους βιαστές της ήταν στην ίδια τάξη.
Οι νεαροί δεν είχαν προβλήματα μέχρι τώρα με την αστυνομία ή τη δικαιοσύνη, αλλά θεωρούνταν διαταραγμένοι έφηβοι.
Τρεις από αυτούς αποβλήθηκαν από το συγκεκριμένο λύκειο και στη συνέχεια πήγαν σε άλλο σχολείο.

1 comment:

  1. "pediki a8ootita" se liga xronia 8a einai to neo poio sintomo anekdoto.ZHTW H TEXNOLOGIA

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki