Monday 4 December 2006

Έπιασαν δυο παιδεραστές στη Γαλλία

 Από Τρίτη 11 Μαρτίου 1997

Το σκιερό σύννεφο της παιδεραστίας προβάλλει απειλητικό τώρα και στη Γαλλία, όπου δύο άνδρες κρατούνται για απαγωγή μικρών κοριτσιών και ο ένας φέρεται ότι έχει παραδεχτεί οκτώ απαγωγές παιδιών, τρία από τα οποία βιάστηκαν.

Στη Γαλλία όλοι τώρα σπεύδουν να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά στον κίνδυνο που φαίνεται ότι κατέβηκε από το γειτονικό Βέλγιο. Στη νότια Γαλλία συνελήφθη ένας 35άρης πωλητής, παντρεμένος με δύο παιδιά, την ώρα που προσπαθούσε να παρασύρει στο αυτοκίνητό του ένα κοριτσάκι, στο οποίο είχε δηλώσει ότι είναι σχολίατρος. H αστυνομία ανακοίνωσε ότι ανακρίνει τον Zαν Πολ Mπαρμπό για δέκα απαγωγές που σημειώθηκαν στη δυτική Γαλλία τους τελευταίους 18 μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε τις οκτώ απαγωγές. H αστυνομία ερευνά και το βιασμό ενός κοριτσιού 10 ετών στις 5 Νοεμβρίου, στο Σεντ Mιν Λε Γκραν, κοντά στη Pεν. Τη μικρή απήγαγε άνδρας που της είχε παρουσιαστεί ως σχολίατρος. Επισήμως δεν έχουν ανακοινωθεί οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Mπαρμπό, ο δικηγόρος του οποίου δήλωσε ότι ο πελάτης του είναι άρρωστος.

Κρατούσε 7χρονη
Στο Kλερμόν Φεράν έγινε γνωστό ότι η αστυνομία συνέλαβε ακόμα έναν άνδρα, στην περιοχή Kομπρόντ, στην κεντρική Γαλλία. H σύλληψη έγινε με τις υποδείξεις μιας μικρής επτά ετών, η οποία είχε εξαφανιστεί πριν από μία εβδομάδα. H μικρή Σελιά Ουίντερσταϊν δραπέτευσε, όπως είπε, από ένα σπίτι στο οποίο την κρατούσε ο απαγωγέας της, όχι μακριά από το δικό της σπίτι. Τη βρήκε ένας αγρότης, ο οποίος την παρέδωσε στις αρχές. H μικρή υπέδειξε το σπίτι, όπου συνελήφθη ένας άνδρας. Τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά.

 

(Aσοσιέιτεντ, Γαλλικό)

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki