Friday 18 April 2008

Συνελήφθησαν γονείς «τέρατα» στην ανατολική Αττική

Μια ανατριχιαστική ιστορία βιασμού, κακοποίησης, αλλά και πορνείας, ενός μικρού κοριτσιού στην ανατολική Αττική, είδε το φως της δημοσιότητας και πραγματικά σοκάρει.
Δύο γονείς κακοποιούσαν την 15χρονη κόρη τους, από τα 11 της χρόνια και την εξέδιδαν προκειμένου, όπως οι ίδιοι υποστήριξαν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν, να καλύπτουν τις ανάγκες του σπιτιού.
Η αστυνομική έρευνα ξεκίνησε ύστερα από τις καταγγελίες που έκαναν οι κάτοικοι της περιοχής.



Πηγή: ANT1 Δημιουργία:18/4/2008 11:55 πμ

Τελευταία ενημέρωση:18/4/2008 12:17 μμ

4 comments:

  1. Γίνεται κάποιος να τους ''αυτοκτονήσει''? Δεν είναι γονείς αυτοί. ΤΕΡΑΤΑ είναι.

    ReplyDelete
  2. Το ερώτημα είναι τι κάνει αυτούς τους γονείς να φτάνουν σε αυτό το σημείο. Γιατί χρησιμοποιούν έτσι το ίδιο τους το παιδί; Απάντηση σε αυτό το ερώτημα υπάρχει;

    ReplyDelete
  3. απορω πραγματικα,πως μπορεις να κανεις κατι τετοιο στα παιδια σου....

    ReplyDelete
  4. "Δύο γονείς κακοποιούσαν την 15χρονη κόρη τους, από τα 11 της χρόνια και την εξέδιδαν προκειμένου"

    "....οι ίδιοι υποστήριξαν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν, να καλύπτουν τις ανάγκες του σπιτιού"

    Οι "γονείς" αυτοί βασικά μάλλον παίζουν με τη νοημοσύνη μας. Για να καλύψουν τις ανάγκες του σπιτιού την κακοποιούσαν την κόρη τους; Το ότι την εξέδιδα, στέκει στο οικονομικό, γιατί από αυτήν την καταδικαστέα πράξη, μπορεί να είχαν οικονομικό όφελος. Όμως, από την κακοποίηση που οι ίδιοι κάνανε στο παιδί τους, τι οικονομικό όφελος είχανε; Πλυθαίνουν τα κρούσματα σωματική κακοποίησης από τους γονείς. Είναι μια τραγική αλήθεια. Το πιο όμως στενάχωρο είναι, το παιδί, που υφίσταται αυτήν την κακοποίηση. Δεν ξέρω φίλοι μου, αλλά αναρωτιέμαι τι συμβαίνει γενικά στον κόσμο. Οι γονείς οι ίδιοι κακοποιούν το παιδί τους, το σπλάχνο τους, άλλος παίρνει ένα σκυλάκι το δένει στη γκαλερί του, δε το δίνει να φάει και το αφήνει να παιθάνει και το λέει αυτό τέχνη! Και αναρωτιέμαι μέσα μου, σε ποιον αιώνα ζούμε και βλέπουμε τόση βαρβαρότητα, απανθρωπιά και αδιαφορία; Εύχομαι το κοριτσάκι, να μπορέσει να ξεπεράσει τα ψυχικά τραύματα που έζησε. Δεν είναι όμορφο να ζεις αυτές τις καταστάσεις από τους ίδιους σου, τους γονείς. Είναι για το παιδί, οι γονείς το στήριγμά του, τα πάντα στο μυαλό του και στην ψυχή του. Όταν του κάνουν αυτό οι γονείς του, τότε φανταστείτε, πως θα αισθάνεται μέσα του το παιδί. Δε μιλάω σαν ειδικός γιατί δεν είμαι. Όμως μου έχει τύχει να νιώσω ψυχολογική βία (και αυτή η μορφή βίας είναι άσχημη), κάποια στιγμή από τους γονείς και να αισθανθώ ότι είμαι μόνος στον κόσμο. Εύχομαι να μην το αισθανθεί κάποιος με ευαίσθητο χαρακτήρα αυτό. Πονάει πάρα πολύ, όσο και αν μεγαλώσει. Να κάθεσαι στο δωμάτιό σου, να πονάς μέσα σου, να το ξέρουν οι γονείς σου και να μη δίνουν σημασία. Είναι μαχαίρι δίκοπο αυτή η αδιαφορία.
    Με αγάπη πάντα
    Agorafoviagr

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki