Wednesday 21 May 2008

ΤΕΡΑΤΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ

Αγαπητό μου χαμομηλάκι,

Παιδόφιλοι «υπεράνω υποψίας»
Ακόμη και βρέφη στα θύματα του κύκλωματος

Τετάρτη, 21.05.08

Δικογραφία σε βάρος 21 ατόμων έχει σχηματιστεί στην Ελλάδα, για εμπλοκή στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.
Η πλειοψηφία των παιδιών που έπεσαν θύματα είναι από την Βραζιλία, και πρόκειται για βρέφη και παιδιά έως 5 ετών, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας.

Οι δράστες είναι από 30 έως 50 ετών, οικογενειάρχες και με παιδιά. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 12 άτομα, για εμπλοκή στο κύκλωμα.
Πρόκειται για την πρώτη υπόθεση μετά την ψήφιση του νόμου για την προστασία ανηλίκων, όπου ακόμη και η κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού, θεωρείται κακούργημα.
Γιατροί, επιχειρηματίες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, άνθρωποι «υπεράνω υποψίας» περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία που σχημάτισε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οι δράστες διέθεταν ειδικό ηλεκτρονικό πρόγραμμα με το οποίο αντάλλασσαν αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ακόμη και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπέστησαν σοκ όταν αντίκρισαν το συγκεκριμένο υλικό, στο οποίο παιδιά ηλικίας 3-4 χρόνων ή ακόμα και βρέφη κακοποιούνται σωματικά και σεξουαλικά και υφίστανται κάθε είδους διαστροφές.
Η νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας αποκαλύφθηκε ύστερα από γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια κατά τους τελευταίους οκτώ μήνες.Οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε Αθήνα, Ανδρο, Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Βόλο, Καλαμάτα και Βέροια, όπου εικάζεται ότι βρίσκονται και οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι.

Χθες στη Βέροια για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ένας 31χρονος γιατρός, ο οποίος μάλιστα αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 6.000 ευρώ...
Η αρχή της διαλεύκανσης έγινε όταν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε από τα ψηφιακά του ίχνη στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας έναν 46χρονο οδηγό νταλίκας. Στο φορητό του υπολογιστή βρέθηκε το αποκρουστικό υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Από εκεί εντοπίστηκαν, μέσω του προγράμματος που χρησιμοποιούσε, οι άνθρωποι με τους οποίους αντάλλασσε τα αρχεία. Ακολούθησαν έφοδοι στα σπίτια όλων των εμπλεκομένων και από τον έναν η Αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη των υπολοίπων. Κατά τις εφόδους της στις κατοικίες των υπόπτων η Αστυνομία εντόπισε στους προσωπικούς τους υπολογιστές το παιδικό πορνογραφικό υλικό, το οποίο είτε κατέβαζαν από γνωστές ιστοσελίδες παιδόφιλων του εξωτερικού είτε ελάμβαναν με ηλεκτρονικό μήνυμα, που στη συνέχεια αντάλλασσαν μεταξύ τους.
Οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώνονται στην ανάλυση των -χιλιάδων- ψηφιακών πειστηρίων για να διαπιστωθεί εάν υπήρχε και κερδοσκοπική δράση από τη διακίνηση του συγκεκριμένου υλικού.
Σε τέτοια περίπτωση εναντίον των εμπλεκομένων θα ασκηθούν, βάσει των νέων διατάξεων του νόμου, διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη υπόθεση που έχει απασχολήσει το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής, αφού στην κατοχή των κατηγορουμένων βρέθηκε ψηφιακό υλικό που ξεπερνά τα 12.000 GB. Τα τελευταία πέντε χρόνια το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εξιχνιάσει εκατοντάδες υποθέσεις, ενώ έχουν κατηγορηθεί περισσότεροι από 400 άνθρωποι και έχουν συλληφθεί περισσότεροι από 200 παιδόφιλοι.

ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


Γιατί δεν μαθαίνουμε τα ονομάτά τους?
Γιατί να μην ξέρουμε εμείς οι γονείς το πρόσωπο αυτών των τεράτων? Τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να ισχύουν σε τέτοιου είδους εγκλήματα? ΑΙΣΧΟΣ!

13 comments:

  1. - Γιατί κύριε Εισαγγελέα της Βέροιας άφησες ελευθερο τον παιδόφιλο γιατρό;

    - Γιατί κύριε Εισαγγελέα της Βέροιας δεν βρήκες ακόμη που χάθηκε ο Άλεξ;

    - Εεε, Γιατί;

    ReplyDelete
  2. kalo mou xamomilaki...
    eks aimatos eimai sta alithia..vasilias:((((
    katagome apo to genos toy ioannoy toy paleologoy...
    ma eimai genimenos thnitos opos o anthropos...
    ma mporei o theos mou na mou leei to na min krino kai na min katakrino..
    ma i alithia krini tin krisi kai katakrini tin katakrisi...
    vgazwntas to dikeo apo to adiko...

    kai simera ..
    KATIGORO ... TOUS THEOUS SAS...
    OLOI OI THEOI TOU SIMPANTOS MA AKOMA KAI TIS GHS...
    THA PREPEI NA NTREPONTE GIA TIN PAIDIA TWN EPISTIMONWN POY MAS PAIDAGOGOUNE...
    OLOI OI THEOI TOU OURANOU KAI TIS GHS NA SVISOUN TA FOTA TOUS...TOUS ILIOUS TOUS...TIN SOFIA TOUS...TOUS PARADISOUS TOUS..
    TON POLITISMO TOUS...

    MA KAI STON STON IDIO TON THEO FONAZW..

    KATEVA KATO KAI FERE DIKEOSINI.

    AMIN.

    ReplyDelete
  3. Για να δουμε πως θα φανει σε αυτούς τους τύπους αν τους δεσουμε σε δυο παλουκια και βαλουμε ζωα να τους βιασουν, όπως έκαναν και εκείνοι στα ανυπεράσπιστα παιδάκια.

    Και πότε θα μάθουμε ότι δεν υπάρχουν πια άνθρωποι "υπεράνω υποψίας";

    Η διαστροφή δεν γνωρίζει ηλικία, επάγγελμα, μόρφωση, κοινωνική θέση.

    Το ακόμα πιο λυπηρό όμως είναι το εξής: που βρίσκουν τα θύματά τους;

    ReplyDelete
  4. einai ntroph na afhnontai eleytheroi tetoioi anthropoterata! asxeta me to ti egyhseis plironoun.
    einai ntroph epishs na kratame lepth stash......
    kai na mhn dhmosieyontai Pantoy ta onomata tous....prosopikh mou apopsh anthropoi poy emplekontai se paidofilies k kakopoihseis paidiwn afou de thanatwnontai opws tha eprepe, thaprepe na menoun fulakismenoi gia panta.
    etsi, toso apolyth eimai...

    ReplyDelete
  5. na bgoyn sth fora ta onomata toys...

    ReplyDelete
  6. Δυστυχώς έχω φτάσει κι εγώ σε σημειο να θελω την θανατικη ποινη γι αυτα τα τερατα, μετά βασανιστηρίων βεβαίως.
    Που βρίσκουν τα θύματα? Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Κατά καιρούς αποδεικνύεται ότι πολλά θύματα είναι τα ίδια τα παιδιά κάποιων τεράτων. Επίσης, πολλά είναι εξαφανισμένα παιδιά, που τα ψάχνει, μάταια όχι ελπίζω, η μανούλα τους.
    Αλήθεια, τελικά ο ΑΛΕΞ μήπως είναι θύμα τέτοιων τεράτων?
    Και τι δε θα δινα να δω λιθοβολισμένο έναν παιδόφιλο!
    Πριν λίγους μήνες, στη Σαουδική Αραβία νομίζω, αποκεφάλισαν δύο παιδόφιλους, που είχαν βιάσει και αποκεφαλίσει ένα μικρό παιδάκι. Κοίτα να δεις τελικά που οι μουσουλμάνοι το χειρίζονται σωστά το θέμα!
    Μπράβο όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό.

    ReplyDelete
  7. Ευνουχισμό και βιασμό μέχρι θανάτου. ΑΥΤΟ επιθυμώ για τους παιδόφιλους. Και πιστέψτε με, δεν πρόκειται να τους λυπηθώ ούτα για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου.
    Είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε σ'αυτούς....

    ReplyDelete
  8. Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ αυτούς τους ανθρώπους, που έχοντας συνείδηση κάνανε το καθήκον του και ξεσκέπασαν αυτή τη δυσοσμία. Οι υπεύθυνοι ας προσέξουν, γιατί όποιος σκορπίζει ανέμους, θύελλες μετά θερίζει. Η αλήθεια όσα λεφτά και αν έχεις, κάποτε βγαίνει στην επιφάνεια. Εύχομαι όσοι μπορούν να βοηθήσουν και να μην κλείσουν τα μάτια τους ή τα αυτιά τους. Να δείξουν ανθρωπιά και λεβεντιά. Δε φταίνε σε τίποτα αυτά τα παιδάκια, να κακοποιούνται. Δε φταίνε σε τίποτα να γίνονται θύματα αυτών των "ανθρώπων". Εύχομαι αυτές οι αθώες ψυχές που υπέστησαν αυτή τη σωματική και ψυχική βία, να μπορέσουν να ξεπεράσουν τα τραύματα. Εύχομαι να βρούνε δίπλα τους ανθρώπους με καρδιά καλή και φιλότιμο. Φίλοι μου, τα παιδιά αυτά, είναι παιδιά! Είναι ευάλωτα, απροστάτευτα! Δε μπορούν να κάνουν τίποτα όταν έχουν απέναντί τους αυτά τα κτήνη. Μπορούμε όμως να κάνουμε εμείς. Να τα προστατέψουμε αυτά τα αγγελούδια όσο μπορούμε! Όσο για τον Άλεξ, η λήθη είναι εχθρός σε αυτές τις περιπτώσεις. Αλίμονο αν ξεχάσουμε τον Άλεξ!
    Με αγάπη πάντα
    Agorafoviagr

    ReplyDelete
  9. Δε μαθαίνετε τα ονόματα γιατί απλά ψηφίζετε ΣΥΡΙΖΑ. Μη ζητάτε τα ρέστα λοιπόν.

    ReplyDelete
  10. @ -=IMAGINOS=-
    Άργησες, αλλά ... έγραψες μεγάλε !!

    ReplyDelete
  11. Εκτός από αυτά τα τέρατα, μήπως θα πρέπει να πούμε και για τα άλλα τέρατα, αυτούς του γονείς,που πούλησαν ή ενοικίασαν τα παιδιά τους;Αυτούς, που τους ευλογησε ο Θεός με το Θείο Δώρο,το παιδί. Το πολιτιμότερο στη ζωή του ανθρώπου. Τι ψυχή μπορεί να έχει, για να κάνει κάτι τέτοιο στο ίδιο του το σπλάχνο, στο λουλουδάκι που πριν ανθίσει, γνώρισε τον πόνο, τον φόβο και την αγωνία.
    Μόνο κι απροστάτευτο.

    ReplyDelete
  12. Ντροπή σου Imaginos να ανακατεύεις τα κομματικά με θέματα ανθρώπινα όπως αυτό...
    Ντροπή!Διάβαζε και μη μιλάς...

    ReplyDelete
  13. Αγαπητό Χαμομηλάκι,δεν θα σας στείλω Μαιλ αλλά θα γράψω εδώ αυτά που με ενοχλούν με κάποιους"αναγνώστες"σου.
    Από την αρχή που έγινα μέλος και αναγνώστης της ιδιαίτερα ευαίσθητης σου σελίδας,πίστεψα πως η μοναδική της μέριμνα είναι η αγάπη για τον συνάνθρωπο και ειδικά για"τα παιδιά όλου του κόσμου".
    Γελάστηκα μήπως???

    Μήπως θα έπρεπε να σβήνετε κάποια σχόλια που αναφέρονται σε ρατσιστικές "εξάρσεις" θρησκευομένων όπως ο φίλτατος Κατακουζηνός Βασιλιάς Ιωάννης που επιτίθεται με μάνητα εναντίον του"ταλμουδ και του εβραισταν"?Δεν είμαι Εβραία ,αλλά δεν νομίζω πως αυτά τα σχόλια έχουν θέση σε αυτήν την σελίδα.Και προσωπικά θα αναφέρω πως όποιος δεν είναι σε θέση να κατανοήσει τον συνάνθρωπο του και την θρησκεία που πρεσβεύει είναι ρατσιστής και μονοκόμματος και σίγουρα δεν με καλύπτει ως προς την Θεεική Αγαπη που δηλώνει πως έχει.
    Λυπάμαι ,λυπάμαι πολύ που τα βάσανα των Χαμομηλιών μας έγιναν συζητήσεις Λιακόπουλου(η Ελληνική ράτσα!Λες και ο Θεός τους Έλληνες έκανε μόνο?Ας πάει αυτός ο "κύριος" να ψάξει λίγο την Θεογονία,γιατί ωσάν άλλος Χίτλερ μου φαίνεται εμένα με αυτά τα ρατσιστικά,εμετικά που διαβάζω.Ο άνω θρώσκων, τον Θεό βλέπει μόνο και όχι τους λαούς και τις θρησκείες.
    Οσο για τον Imaginos μάλλον κυριεύτηκε από τον πολιτικό του οίστρο ενάντια της Αριστερας!
    Αγαπητό μου Χαμομηλάκι μακρυγόρησα και σχώρα με,αλλά επειδή σε διαβάζω καθημερινά,άσχετα αν δεν συμμετέχω γραπτώς,με ενοχλεί να βλέπω στην σελίδα σου τέτοια...άντε να μην το πω!
    Με εκτίμηση Παναγιώτα

    Κι αν ακόμα δεν κάνουμε διάλογο για τα κακώς κείμενα των "σχολίων" πάλι θα σας διαβάζω...

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki