Wednesday 18 June 2008

ΠΩΣ ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΑΣ.


Αγαπητό μου χαμομηλάκι,

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

…Ένα ανήλικο κορίτσι σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης αρπάχτηκε από 5 άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με τις εκθέσεις του νοσοκομείου και της αστυνομίας, την βίασαν πριν την παρατήσουν.

Ανίκανη να θυμηθεί τα γεγονότα του βραδιού, δοκιμές αργότερα επιβεβαίωσαν τους επαναλαμβανόμενους βιασμούς μαζί με τα ίχνη ... στο αίμα της και ...., το οποίο είναι ουσιαστικά ένα μικρό χάπι στείρωσης. Το φάρμακο χρησιμοποιείται τώρα από τους βιαστές στα πάρτι για να βιάζουν και να στειρώνουν τα θύματά τους. Το ..... είναι διαθέσιμο στους κτηνιάτρους για να στειρώνουν τα ζώα.




Υπάρχει η φήμη ότι το ..... χρησιμοποιείται μαζί με ...., ως φάρμακο βιασμών. Με το ...., το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να το ρίξουν στο ποτό του κοριτσιού. Το κορίτσι δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα το επόμενο πρωί, όλων αυτών που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη νύχτα.

Το ....., που διαλύεται στα ποτά εξίσου εύκολα, είναι τέτοιο που το θύμα δεν συλλαμβάνει από τον βιασμό και ο βιαστής δεν ανησυχεί για να κάνει τεστ πατρότητας που να τον αναγνωρίζει μήνες αργότερα.
Τα αποτελέσματα του φαρμάκου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ - είναι ΜΟΝΙΜΑ!!!

Το ..... για να στειρώνει τα άλογα!!!

Οποιοδήποτε γυναίκα παίρνει αυτό, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ!!!

Οι «νυφίτσες» μπορούν να πάρουν αυτό το φάρμακο από τον καθένα που είναι σε κτηνιατρική σχολή ή σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο. Είναι τόσο εύκολο, και με το ...... να γίνει έξαρση του πανικού στα πανεπιστήμια και στα μπαράκια. Μπορεί να ριχτεί στο ποτήρι το άδειο, από πριν και ενώ ελέγχει η κοπέλα, αν είναι σφραγισμένο, το μπουκάλι, του ποτού της, να παραπλανηθεί…


Πιστέψτε το ή όχι, υπάρχουν ακόμα και sites στο Internet λέγοντας στους ανθρώπους πώς να το χρησιμοποιήσουν!!!

Να είστε προσεκτικές όταν είστε έξω και να μην αφήνετε το ποτό σας αφύλακτο ή το ποτήρι σας…

Με εκτίμηση,

Free Arcadia Team : Ομάδα bloggers της Αρκαδίας.


Ευχαριστούμε για τις συμβουλές και το ενδιαφέρον τους:

"Νέα της Τρίπολης" - Η εφημερίδα των πολιτών της Τρίπολης : Nikoloviennis Sarantis, Labeling department, Bayer ΕΛΛΑΣ ABEE.

http://www.arcadia-law-office.gr : Δικηγορικό γραφείο Τρίπολης Αρκαδίας.

6 comments:

  1. Το ανήλικο κορίτσι τι δουλειά είχε στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης;

    ReplyDelete
  2. Σε εκπομπές που είχα παρακολουθήσει, γενικά για το ποια φάρμακα χρησιμοποιούνται για να μπορούν, οι βιαστές να κάνουν τα θύματά τους, να μη θυμούνται μετά τίποτα, οι καλεσμένοι, δεν ανέφεραν τα φάρμακα για ευνόητους λόγους. Κατά τη γνώμη μου, καλό είναι να μη λέμε τα ονόματα των φαρμάκων. Δεν αποτελεί λογοκρισία, αλλά σε κάποιους φοβάμαι, πάνω στην προσπάθειά μας, να κάνουμε κάτι καλό, τους δίνουμε γνώσεις που κάνουν κακό. Έναν προβληματισμό θέτω με καλή πρόθεση.
    Με αγάπη πάντα
    Agorafoviagr

    ReplyDelete
  3. Παιδιά, καλά είναι να ελέγχετε λίγο στο ίντερνετ πριν δημοσιεύσετε μια τόσο σοβαρή -ιατρικού περιεχομένου- είδηση...

    Πολύ απλά δεν υπάρχει φάρμακο που να ονομάζεται Progesterex. Με ένα απλό Google Search θα βρίσκατε αμέσως πως πρόκειται για hoax. Παραθέτω τις ιστοσελίδες (στην κορυφή του Google Search για "Progestrex") στα οποία αναλύεται ο εν λόγω αστικός μύθος...

    http://en.wikipedia.org/wiki/Progesterex

    "Progesterex is a fictitious date rape drug. It is part of a hoax that began to circulate in 1999 via e-mail on the internet. No actual drug by this name or even with these properties exists, and no such incident has ever been documented or confirmed."

    http://urbanlegends.about.com/library/blprogesterex.htm

    ReplyDelete
  4. Ο/Η Agorafoviagr είπε...
    Σε εκπομπές που είχα παρακολουθήσει, γενικά για το ποια φάρμακα χρησιμοποιούνται για να μπορούν, οι βιαστές να κάνουν τα θύματά τους, να μη θυμούνται μετά τίποτα, οι καλεσμένοι, δεν ανέφεραν τα φάρμακα για ευνόητους λόγους. Κατά τη γνώμη μου, καλό είναι να μη λέμε τα ονόματα των φαρμάκων. Δεν αποτελεί λογοκρισία, αλλά σε κάποιους φοβάμαι, πάνω στην προσπάθειά μας, να κάνουμε κάτι καλό, τους δίνουμε γνώσεις που κάνουν κακό. Έναν προβληματισμό θέτω με καλή πρόθεση.
    Με αγάπη πάντα
    Agorafoviagr

    ------------
    sto apolito mazi sou....ta ipes ola adelfe etsi einai...
    aftos einai enas iparktos kindinos opote xriazete sinesi kai diakritikotita...afto to sovaro thema einai thema gia to sxolio ..ekei na ghnete h enimerosei tis apofigis tou kindinou.....
    omos parola afta i evesthisia mou sto thema epano sas sinxorei...
    na eistai kala...
    egw prwti fora apo tin anartisi to matheno.:????

    ReplyDelete
  5. Σε ευχαριστώ visilia toy dasous για τα καλά σου λόγια. Για να επεκταθώ όμως και στην κοινωνική πλευρά του άρθρου, έχω να πω, πως δυστυχώς έξω, υπάρχουν άνθρωποι, που σε ρεπορτάζ που είδα στις ειδήσεις, κάνουν τέτοια πράγματα. Πάντα όταν πήγαινα, σε μπαρ, πρόσεχα αν έφευγα και άφηνα το ποτό μου, να μην το πιο ξανά. Όμως εγώ δεν είμαι στην ευάλωτη κατηγορία των κοριτσιών. Θέλει πολύ προσοχή από τις κοπέλες. Υπάρχουν κίνδυνοι έξω και ειδικά στη νύχτα. Δε θέλω να δημιουργήσω μία εικόνα, τρομακτική. Απλώς αυτό που θέλω να πω, είναι ότι χρειάζεται προσοχή στη διασκέδαση, ειδικά από τις κοπέλες και τα μικρά παιδιά, τα κοριτσάκια που βγαίνουν.
    Με αγάπη πάντα
    Agorafoviagr

    ReplyDelete
  6. Τα φάρμακα είναι γνωστά σε όποιον θέλει και δουλεύει το μυαλό του, μόνο για να κάνει το κακό...
    Τα αφαιρέσαμε για κάθε ενδεχόμενο, αν και δεν είναι παράνομο, όπως μας είπε και η δικηγόρος, απλά για ηθικούς λόγους, έχετε δίκιο.
    Είναι σοκαριστικό μόνο που το σκεφτόμαστε, εκτός του ψυχολογικού βιασμού, ενός κοριτσιού που ακόμα ονειρεύεται τον καλό της και το μέλλον της μαζί του, μετά το βιασμό από 4-5 αλήτες, να καταστραφούν όλα και επιπλέον σωματικώς αδύνατο, τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα...

    Συγνώμη... αλλά εδώ χρειάζεται η ηλεκτρική καρέκλα... ή τουλάχιστον η πραγματική ισόβια ποινή... και όχι με άδειες και εφέσεις...

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki