Monday 9 February 2009

Αναζητείται το τέρας - θείος που βίασε την 7χρονη

Ένας άρρωστος ψυχικά άνθρωπος φαίνεται ότι κρυβόταν πίσω από τον φαινομενικά καλοκάγαθο θείο που προσφερόταν συχνά πυκνά να κάνει βόλτες με το αυτοκίνητό του την 7χρονη ανιψιά του. Ο 40χρονος άντρας αναζητείται από την αστυνομία, καθώς φέρεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη. Κάνοντας κατάχρηση της συγγενικής του σχέσης με τους γονείς του κοριτσιού δεν ήθελε και πολύ για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Χωρίς κανείς να τον υποψιάζεται, έπαιρνε το κοριτσάκι για βόλτα. Όταν όμως την τελευταία φορά η μικρούλα παραπονέθηκε στη μητέρα της για πόνους στα γεννητικά όργανα, εκείνη τη μετέφερε στο νοσοκομείο και οι γιατροί της συνέστησαν να πάει κατευθείαν στην αστυνομία.

Η αιμορραγία της μικρής δεν οφειλόταν σε κάποιο παθολογικό πρόβλημα. Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει πριν παραπονεθεί στη μαμά της -δεν ήταν άλλος από τον θείο της- την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη μικρή. Το συγκλονιστικό είναι πως όταν το παιδί ρωτήθηκε, απάντησε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε το ίδιο πράγμα. Η 7χρονη είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και μετά τη μήνυση που κατέθεσε η μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου ενημερώθηκε και η αστυνομία του Κιλκίς, που άρχισε να αναζητά τον 40χρονο σε δύο νομούς. Αυτός όμως φαίνεται πως κατάλαβε ότι η αρρωστημένη δράση του είχε αποκαλυφθεί και ότι η αστυνομία τον αναζητά και εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Παρά δε τις έρευνες, παραμένει άφαντος.

Ο 40χρονος από χωριό του νομού Κιλκίς ήταν ξάδελφος του πατέρα του κοριτσιού. Πληροφορίες τον θέλουν να έπαιρνε συχνά το κοριτσάκι για βόλτα, όμως καμία άλλη φορά η μικρή δεν είχε παραπονεθεί για κάτι ανάλογο. Όταν οι γονείς της τη ρώτησαν, μετά το πρόσφατο περιστατικό, αν ο θείος της την είχε ξαναπειράξει, η μικρή απάντησε καταφατικά. Η κτηνωδία έχει συγκλονίσει το Κιλκίς, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η εισαγγελέας Κιλκίς.


[09/02/2009, 08:07']

14 comments:

  1. τι εξωφρενικά αηδιαστική είδηση.....

    τι θα γινει επιτελους μ αυτό το θέμα;

    Πρέπει να μαθουμε στα παιδιά να μιλάνε. Τα περισσότερα παιδάκια δέχονται τις πράξεις των μεγαλων ως δεδομένες, δεν αντιδρούν. Ορίστε, κι αυτο το παιδι παραπονεθηκε μονο γιατι πόνεσε.
    Πρεπει να μαθουμε στα παιδιά ότι οφειλουν ΟΛΟΙ να σεβονται το σώμα του.

    ReplyDelete
  2. Πραγματικά αηδιαστικό.

    ReplyDelete
  3. δεν πρεπει και οι γονεις να μαθαινουν στο παιδι απο μικρο τι ειναι κακο και τι οχι ?
    Δλδ οχι με λεπτομερια αλλα να του εξηγησεις οτι αυτο ειναι κακο...και αν το πειραξει καποιος να μην φοβαται να μας το πει....
    οχι να το μαλωνουμε για χαζομαρες και οταν συμβαινει κατι τετοιο να φοβαται να μιλησει....
    τι να πω...
    μου φαινεται ολοι μας φταιμε...

    ReplyDelete
  4. εμεις φταιμε! με τον εναν ή τον αλλον τροπο εμεις φταιμε! φταιμε που ειμαστε οι θυτες, φταιμε που δεν μιλαμε στα παιδια μας, φταιμε που δεν τους εχουμε ανοιχτους τους δρομους να τρεξουν κοντα μας και να μας εμπιστευτουν το προβλημα τους, φταιμε που δεν τα αφηνουμε να αναπτυξουν αυτοεκτιμηση, πρωτοβουλια και αυταρκεια. Ακόμη ακόμη φταιμε που δεν ειμαστε υποψιασμένοι (μαλλον ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να ειμαστε) ή που σιωπουμε σε τετοιες περιπτωσεις. ΦΤΑΙΜΕ!

    ReplyDelete
  5. Σας παρακαλώ, για ηρεμήστε και φερθείτε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι!
    Είστε τελείως οπισθοδρομικοί. Στην Ευρώπη δημιουργούνται κόμματα παιδοφίλων. Στην Αμερική υπάρχουν επίσημα με θέμα την θεάρεστη αυτή δραστηριότητα.
    Και εσείς θέλετε να μας γυρίσετε στον Μεσαίωνα;
    Ντροπή! Ντροπή! Ντροπή!
    Είναι και οι παιδόφιλοι άνθρωποι και έχουν δικαιώματα. Δεν ξέρετε ότι η Αρχή Προσωπικών δεδομένων απαγορεύει την δημοσίευση φωτογραφιών και ονομάτων τους;
    Αμέ!

    ReplyDelete
  6. ΠΑΡΑΣΗΝΕΒΛΗΘΗΝ ΤΟΙς ΚΤΗΣΕ=ΝΕΣΙΝ ΤΟΙς ΑΝΟΗΤΟΙς ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΘΗΝ ΑΥΤΟΙς...ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΤΗΝΗ!???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ???ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ!

    ReplyDelete
  7. Σας παρακαλώ, για ηρεμήστε και φερθείτε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι!
    Είστε τελείως οπισθοδρομικοί. Στην Ευρώπη δημιουργούνται σύλλογοι και κόμματα παιδοφίλων. Στην Αμερική υπάρχουν επίσημα sites με θέμα την θεάρεστη αυτή δραστηριότητα.
    Και εσείς θέλετε να μας γυρίσετε στον Μεσαίωνα;
    Ντροπή! Ντροπή! Ντροπή!
    Είναι και οι παιδόφιλοι άνθρωποι και έχουν δικαιώματα.
    Μέχρι και η κυβέρνηση το πήρε είδηση και είχε βάλει πρόεδρο (σε κάποιο νοσοκομείο παίδων) έναν παιδόφιλο, τον οποίον κάλυψε στην αρχή όταν έγινε γνωστή η ιδιότητά του αυτή. Και αναγκάστηκε να τον απολύσει (τι ντροπή) μετά από τις διαμαρτυρίες κάτι φασιστόμουτρων σαν και σας!
    Και δεν ξέρετε ότι η Αρχή Προσωπικών δεδομένων απαγορεύει την δημοσίευση φωτογραφιών και ονομάτων τους;
    Αμέ! Έχετε μείνει πίσω…

    ReplyDelete
  8. Φίλοι μου έκανα λάθος και έβαλα μισή την καταχώρηση. Έτσι την ξαναδημοσίευσα.Έτσι μπείτε στον κόπο και σβήστε το πρώτο και τρίτο σχόλιό μου.

    ReplyDelete
  9. Είναι φρικτό. Και το χειρότερο είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Σίγουρα οι γονείς πρέπει να ενημερώνουν περισσότερο τα παιδιά αλλά και η κοινωνία δεν πρέπει να κάνει κατι???

    ReplyDelete
  10. το ευκολοτερο που μπορεί να κανει η κυβερνηση ειναι να δημοσιευει ονοματα και πρόσωπα... είναι δημοσιος κίνδυνος. Οι γιατροι λενε ότι είναι κατι το οποιο δεν μπορεί να το ξεπεράσει αυτός που "πάσχει", πρέπει να ξερουμε ποιοι ειναι.

    ReplyDelete
  11. για τον ΜΙΧΑΛΗ
    μαλλον κανεις πολυ κακογουστη πλακα.
    δεν ειναι θεμα για να παιζουμε η κακοποιηση των παιδιων.
    θεαρεστη δραστηριοτητα;
    αν τα εννοεις αυτα που λες 1)ΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ και 2) μαθε οτι η ελευθερια ενος ατομου σταματα εκει που αρχιζει του αλλου.
    εχουν οι παιδοφιλοι δικαιωματα;
    δηλαδη εχουν το δικαιωμα να βιαζουν ή να βλεπουν ενα παιδι να βιαζεται;τι μας λες;και το δικαιωμα του παιδιου να μη θελει να το κακοποιει κανεις και να μη το βλεπουν οι αλλοι που παει;
    οσο για τα ονοματα με νεο νομο επιτρεπεται η δημοσιευση τους για την προστασια του κοσμου!!!!

    ReplyDelete
  12. Φίλε ανώνυμε,
    πολλές φορές η οργή και η αγανάκτηση μας κάνουν να λέμε ή να γράφουμε τις σκέψεις μας σε ύφος έντονα ειρωνικό.
    Έτσι καταλάβαμε τα λεγόμενα του Μιχάλη, που χλευάζει την άθλια κατάσταση.

    ReplyDelete
  13. @ Γιώργος
    Αυτά λέμε συνέχεια Γιώργο, αυτά.

    ReplyDelete
  14. @ Tzeni DelaPorta

    Έχεις απόλυτο δίκαιο Τζένη.

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki