Monday 23 March 2009

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας
Πλήρωναν "συνδρομή" 3.000 - 10.000 ευρώ προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης βιασμών ανηλίκων

Γιατί δεν αντιδράς;;; 
Υπογράψτε εδώ


 Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας αποκάλυψε η Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Όπως ανακοινώθηκε, μετά από έρευνες εντοπίστηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και συνελήφθη ένας Σκωτσέζος, που διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα και ο οποίος παρακολουθούσε ζωντανά μέσω διαδικτύου βιασμούς παιδιών.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε τα ηλεκτρονικά ίχνη του Σκωτσέζου ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν εκατοντάδες ψηφιακοί δίσκοι με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Δικογραφία σχηματίστηκε επίσης και σε βάρος δεύτερου ατόμου, ενός ζαχαροπλάστη από την περιοχή των Αμπελοκήπων Αττικής ο οποίος όμως δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου ενώ ο ίδιος πρόλαβε να σβήσει κάθε αποδεικτικό στοιχείο από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του.
Όπως αποδείχτηκε οι δύο δράστες πλήρωναν "συνδρομή" 3.000 - 8.000 ευρώ προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης βιασμών ανηλίκων ηλικίας ενός έως και δεκατεσσάρων ετών.
Κατά την αστυνομία τα παιδιά που απεικονίζονται σε βίντεο και φωτογραφίες είναι κυρίως από τα Βαλκάνια και άλλες χώρες της Ευρώπης.
Η υπόθεση απασχόλησε την Ελληνική Αστυνομία, ύστερα από πληροφορίες από τις αμερικανικές και βρετανικές αρχές, όπου και είχαν συλληφθεί νωρίτερα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

εφημ.Έθνος

Online petition
Το χαμομηλάκι - Διαμαρτυρία για την κακοποίηση του Παιδιού

«Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το Παρελθόν - Αλλά μπορούμε να αλλάξουμε το Μέλλον».
Τα παιδιά δεν θα έχουν δεύτερη ευκαιρία.

Τα παιδιά που κακοποιούνται σεξουαλικά 
στις ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας 
δεν μπορούν να μιλήσουν για τον εαυτό τους.
Εσύ όμως μπορείς.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki