Monday 19 November 2012

Πνίγεται στο αίμα η Λωρίδα της Γάζας - Νεκρά παιδιά απο ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση
19 Νοεμβρίου


Έλεος, υποκριτές, δολοφόνοι...
Οι παγκόσμιες Ημέρες σας μάραναν...
 
.
Νέες ισραηλινές επιδρομές σε καταυλισμό. Τρία παιδιά εκ των οποίων το ένα μόλις 18 μηνών σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς. "Είμαστε έτοιμοι για να μπούμε στη Γάζα" δηλώνει ο Νετανιάχου.


Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν όταν ένας ισραηλινός πύραυλος έπεσε σε έναν καταυλισμό προσφύγων στην πόλη της Γάζας, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο νοσοκομειακές πηγές και αυτόπτες μάρτυρες.
Νωρίτερα, ένα παιδάκι μόλις 18 μηνών σκοτώθηκε και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του, ηλικίας 4 και 5 ετών, τραυματίστηκαν βαριά σε νέα ισραηλινή επιδρομή σήμερα το πρωί στο κέντρο της Λωρίδας της Γάζας, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών υγείας της Χαμάς.

Στη διάρκεια της νύχτας το Ισραήλ βομβάρδισε από αέρος και θαλάσσης δεκάδες στόχους στη Γάζα, μεταξύ των οποίων τα γραφεία υπηρεσιών ασφαλείας της Χαμάς στην πόλη της Γάζας.
Ένα τρίχρονο αγοράκι και η μόλις ενός έτους αδελφή του σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές και 17 τραυματίστηκαν, είπε ο Ασράφ αλ-Κούντρα, ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών υγείας στη Γάζα. (Διαβάστε την είδηση)


περισσότερα ...

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki