Wednesday 13 April 2016

Κοριτσάκι έπεσε στο κενό, όταν είδε ταινία με παιδιά να πετάνε - Girl in Japan falls to her death after watching anime cartoon about children who could fly

Κοριτσάκι έπεσε στο κενό,
ΑΠΟ ΤΟΝ 43ο ΟΡΟΦΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Ένα 6χρονο κοριτσάκι στην Οσάκα της Ιαπωνίας, έκανε βουτιά θανάτου από το διαμέρισμα της οικογένειας στο ρετιρέ 43όροφης πολυκατοικίας, την Κυριακή, αφού είχε δει ένα DVD κινουμένων σχεδίων με παιδάκια που μπορούσαν να πετάξουν.

Το κορίτσι, παρακολουθούσε την ταινία με την οικογένειά της την Κυριακή το απόγευμα, όταν ο πατέρας της παρατήρησε ότι είχε εξαφανιστεί.

Η οικογένεια βρήκε το κοριτσάκι να στέκεται πάνω στον ενός μέτρου κάγκελο του μπαλκονιού, έχοντας σκαρφαλώσει από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς της. Στη συνέχεια γλίστρησε και πέθανε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κορίτσι χρησιμοποίησε μια καρέκλα για να σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι πριν πέσει στο κενό. «Δεν υποψιαζόμαστε κάτι άλλο αυτή τη στιγμή» δήλωσε αστυνομικός της Οσάκα, όπου ζούσε το 6χρονο παιδί.

«Λάβαμε μία κλήση την Κυριακή το απόγευμα από έναν άνδρα που είδε την πτώση του κοριτσιού» δήλωσε ο αξιωματούχος.

«Μπορεί να φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι δεν κάλεσε η οικογένεια, αλλά κάποιος ήταν μάρτυρας της τραγωδίας και μόλις την είδε, κάλεσε αμέσως τις αρχές».

Η αστυνομία ζήτησε την ανωνυμία του κοριτσιού για την προστασία της οικογένειας και επίσης αρνήθηκε να αποκαλύψει τον τίτλο της ταινίας που έβλεπαν, επικαλούμενη ανησυχίες για περιστατικά μίμησης.

«Δεν θέλουμε να αποκαλύψουμε τον τίτλο της ταινίας, γιατί μπορεί κάποιοι άνθρωποι να πουν: 'αυτό συμβαίνει όταν βλέπει κάποιος αυτή την ταινία' και να προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα» δήλωσε ο αξιωματούχος.

Πηγή: Guardian
ethnos

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki