Wednesday 20 July 2016

Βρωμόγεροι ασελγούσαν σε κοριτσάκια

1. 79χρονος ασέλγησε σε 9χρονο κοριτσάκι

Συνελήφθη 79χρονος, σε περιοχή της δυτικής Αττικής, συγκεκριμένα στη Μάνδρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιού. 

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, το περασμένο Σάββατο, ασέλγησε σε βάρος του παιδιού, στην εξοχική κατοικία του.
Το κοριτσάκι είχε πάει στο εξοχικό με τον ενήλικα αδελφό της, ο οποίος είχε συμφωνήσει με τον 79χρονο να κάνει εργασίες στην κατοικία του.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
2. 75χρονος Συνταξιούχος αστυνομικός κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια

Συντάκτης: Γιώργος Δελιχάς
Για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 9 και 11 ετών, κατηγορείται ένας 75χρονος συνταξιούχος αστυνομικός σε ορεινό χωριό στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού της δυτικής Φθιώτιδας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 75χρονος φέρεται να εκμεταλλεύτηκε τη γειτνίαση με την οικογένεια των δύο ανήλικων κοριτσιών στο χωριό και τις φιλικές σχέσεις που είχε μαζί τους.
Τα δύο ανήλικα κοριτσάκια βρίσκονταν αρκετές φορές στο σπίτι του ηλικιωμένου όπου, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην αστυνομία και περιλαμβάνονται στη σχετική δικογραφία, ο 75χρονος τα ανάγκαζε να προχωρούν σε ασελγείς πράξεις, χωρίς ωστόσο να προκύπτει βιασμός.
Μάλιστα, αντιμέτωπη με κατηγορίες βρίσκεται και η σύζυγος του ηλικιωμένου, η οποία φέρεται να γνώριζε τι ακριβώς συμβαίνει στο σπίτι.
Παράλληλα προβληματισμός υπάρχει για τη στάση των δύο γονιών -ο πατέρας είναι ιερωμένος- καθώς πληροφορίες υπογραμμίζουν ότι τα δύο ανήλικα κοριτσάκια τους είχαν ενημερώσει για τα όσα τους ανάγκαζε να κάνουν ο 75χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, χωρίς ωστόσο αυτοί να τα πιστέψουν.
Τελικά η παρέμβαση των εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών έγινε έπειτα από καταγγελία συγγενικών προσώπων και κατοίκων του χωριού που αντιλήφθηκαν τι ακριβώς συμβαίνει, ενώ τα δύο κοριτσάκια μεταφέρθηκαν αρχικά, συνοδεία κοινωνικού λειτουργού, στο Νοσοκομείο Παίδων όπου εξετάστηκαν από γιατρούς και παιδοψυχολόγο και πλέον φιλοξενούνται στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Από την πλευρά τους, πάντως, ο 75χρονος και η σύζυγός του, που παραπέμφθηκαν σε τακτική δικάσιμο, αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται και κάνουν λόγο για πλεκτάνη που στήθηκε σε βάρος τους από μερίδα συγχωριανών και ανθρώπων που επιθυμούν να τους συκοφαντήσουν και να τους μειώσουν κοινωνικά.
efsyn

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki