Tuesday 5 September 2017

Paul Leighton: Ο Αδίστακτος Παιδοβιαστής. Εκβίαζε παιδιά, μέσω του Facebook, για να βιάζουν άλλα παιδιά

#Παιδεραστές-Facebook #Συλλήψεις παιδεραστών
Σε κάθειρξη 16 ετών καταδικάστηκε πρόσφατα ένας παιδοβιαστής (παιδόφιλος) από τη Βρετανία, ο οποίος είχε βρει έναν ιδιαίτερο τρόπο να βιάζει παιδιά, παρά το γεγονός ότι ήταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. 
Συγκεκριμένα, ο Paul Leighton, 32 ετών από την κομητεία Ντάραμ, είχε δημιουργήσει τουλάχιστον 40 ψεύτικα προφίλ στο Facebook με σκοπό να γνωρίσει έφηβους από την Αγγλία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία.
Ο Λέιτον, αφού έπειθε παιδιά να του στείλουν γυμνές φωτογραφίες τους, μετά τα εκβίαζε λέγοντάς τους ότι, εάν δεν βιάσουν αυτά κάποιο άλλο παιδί και του στείλουν το βίντεο, θα έβγαζε τις εικόνες που του είχαν στείλει σε κοινή θέα στο Διαδίκτυο.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, ο 32χρονος είχε ήδη παραδεχτεί την ενοχή του σε συνολικά 21 αδικήματα σε δικαστήριο του Νιουκάστλ.
Στο δικαστήριο κατέθεσε ένα 14χρονο αγόρι από τη Φλόριντα, το οποίο νόμιζε ότι μιλούσε στο Facebook με ένα κορίτσι της ηλικίας του. 
Ο Λέιτον εκβίαζε το παιδί, το οποίο «ανάγκασε» να βιάσει κατ' επανάληψη την 1 έτους ανιψιά του.
Ο παιδοβιαστής απειλούσε τον 14χρονο ότι θα αναρτούσε στο Διαδίκτυο το βίντεο του βιασμού, εάν δεν συνέχιζε να ασελγεί πάνω στο μωρό. 
Στο ανήλικο αγόρι έχουν απαγγελθεί κατηγορίες από τις αμερικανικές αρχές.

Ο δικαστής Ρόμπερτ Άνταμς, αφού ανακοίνωσε την ποινή φυλάκισης, είπε στον Paul Leighton.
«Έχετε καταστρέψει ανεπανόρθωτα τις ζωές αυτών των ανθρώπων», ενώ πρόσθεσε ότι ο άνδρας αποτελεί «σαφώς κίνδυνο» για τα παιδιά της Αγγλίας και του εξωτερικού. 
Το FBI διερευνά και άλλες υποθέσεις, που ενδεχομένως σχετίζονται με τον αδίστακτο παιδοβιαστή.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki