Wednesday 31 January 2018

Βρήκαν το εξαφανισμένο παιδί της, εκείνη ήταν όμως «πολύ κουρασμένη» για να το παραλάβει - They found her missing child, but she was too tired to go and get it

Οι ισπανικές αρχές απομάκρυναν τελικά το παιδί από την ανεκδιήγητη βρετανή μητέρα

Όχι μία, όχι δύο, αλλά 14 ολόκληρες ώρες χρειάστηκε μια μητέρα για να παραλάβει από την αστυνομία τον τρίχρονο γιο της που είχε εξαφανιστεί, καθώς όπως δήλωσε ήταν «πολύ κουρασμένη» για να σπεύσει!

Η εκπατρισμένη Βρετανή που ζει στην παραλιακή πόλη της Ισπανίας, Torrevieja, ανέφερε την εξαφάνιση του παιδιού έπειτα από μια βραδιά που είχε βγει έξω με την παρέα της. Μια γυναίκα βρήκε τελικά το τρίχρονο στην παραλία και ειδοποίησε τις αρχές, ενώ συνάντησε και τη μητέρα μια ώρα αργότερα και την ενημέρωσε για το ευχάριστο γεγονός.

Εκείνη όμως χρειάστηκε 11 ακόμα ώρες για να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα αλλά και 2 επιπλέον μέχρι να πεταχτεί να παραλάβει το σπλάχνο της!
Όταν οι αστυνομικοί της ζήτησαν τον λόγο γιατί άργησε τόσο, εκείνη δικαιολογήθηκε αδιάφορα πως ήταν κουρασμένη για να πάει νωρίτερα. Μόνο που οι κοινωνικές υπηρεσίες δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι, κι έτσι πήγαν τη γυναίκα στο δικαστήριο με κατηγορίες για εγκατάλειψη παιδιού.

Ο μικρός παραμένει στα χέρια των κοινωνικών υπηρεσιών μέχρι να ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα, καθώς αυτό παρήγγειλε ο εισαγγελέας, ο οποίος δήλωσε μετά στα τοπικά μέσα ότι η 34χρονη γυναίκα «συνελήφθη την περασμένη βδομάδα, αφότου η αστυνομία βρήκε τον τρίχρονο γιο της μόνο», την άφησαν όμως ελεύθερη.

Όσο για την πωλήτρια που βρήκε τον μικρούλη στην ακτή με τις πιτζάμες και τις κάλτσες του και τον παρέδωσε στην αστυνομία, συνάντησε μια ώρα αργότερα «μια γυναίκα στην παραλία να ψάχνει κάτι» και την ενημέρωσε για τα καθέκαστα.
Η μητέρα βέβαια μόνο ενθουσιασμένη δεν έδειξε και άργησε τραγικά πολύ να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα…

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki