Sunday 18 March 2018

«Ένα παιδί περιμένει εσένα για να κάνει Ανάσταση»

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, διοργανώνει τη δράση «Ένα παιδί περιμένει… εσένα για να κάνει Ανάσταση», με σκοπό τη συγκέντρωση πασχαλινών δεμάτων για τις οικογένειες και τα παιδιά που στηρίζει.

Σύμφωνα με δηλώσεις της κας Φελίνας Καζάκου, πρόεδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου μέχρι τις 30/03/2018 θα συγκεντρωθούν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής πασχαλινά δέματα που θα περιέχουν: 
μία λαμπάδα, 
ένα τσουρέκι, 
ένα σοκολατένιο αυγό 
ένα ρούχο ή παιχνίδι και... 
πολλή αγάπη. 
Αυτά θα διατεθούν στα παιδιά των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται συστηματικά από το Κέντρο.

Τα 5 τελευταία χρόνια έχουν συγκεντρωθεί περίπου 900 πασχαλινά πακέτα για παιδιά οικογενειών που στηρίζονται από το Κέντρο και κατοικούν στο Νομό Ροδόπης. 
Πέρυσι συγκεντρώθηκαν 170 πασχαλινά πακέτα, ενώ φέτος ο αριθμός αναμένεται να ανέλθει στα 120. 
«Κάθε χρόνο η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ιδιαίτερα μεγάλο και συγκινητικό.» δήλωσε η κα Καζάκου σημειώνοντας πως την δράση αυτή την αγκαλιάζει όχι μόνο η τοπική κοινωνία, αλλά πολίτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. «Δώδεκα φίλοι του Κέντρου που γίνονται ανάδοχοι νονοί ζουν στο εξωτερικό» σημειώνει η κα Καζάκου. 
«Είναι μια προσπάθεια που θα πρέπει να την αγκαλιάσουμε όλοι για να μην μένουν μόνοι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη» δηλώνει η κα Κική Κωνσταντινίδου, τέσσερα χρόνια τώρα ανάδοχη νονά στο Κέντρο. 

Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, μπορούν να απευθυνθούν για πληροφορίες σχετικά με το φύλο και την ηλικία των παιδιών στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 19:00
στο τηλέφωνο 2531082788

Μοιράσου το άρθρο
ert
Το Χαμομηλάκι

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki