Wednesday 9 January 2019

Η παιδεραστία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.
Είναι Σεξουαλική Διαστροφή

Μάθετε να «αναγνωρίζετε» τους παιδεραστές - Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας

Τι εξηγεί στo star.gr o γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας
Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ

«Είναι μια από τις χειρότερες παραφιλίες (σεξουαλικές διαστροφές), δεν είναι ψυχιατρική αρρώστια! Είναι φοβερό αυτό που γίνεται να τρέχουμε στους ψυχιάτρους να παίρνουμε χαρτιά και να αποφυλακιζόμαστε. 
Είναι άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα, και παρόλο που μιλάμε πλέον για χημική καταστολή (δηλαδή να παίρνουν όπως γίνεται στην Αμερική φάρμακα για να καταστείλουν το σεξουαλικό τους ένστικτο) παρ΄όλ΄αυτά, ποτέ κανείς δεν ξεφεύγει από αυτή την διαδικασία, γιατί δυστυχώς κυριαρχεί το ανώμαλο σεξουαλικό ένστικτο. 
Είναι όπως το ένστικτο των αγρίων θηρίων που κάποια στιγμή θα σε κατασπαράξουν ακόμα κι αν εσύ πιστεύεις πως τα έχει ημερέψει» λέει ο κος Σούρας και τονίζει:
«Άρα λοιπόν δεν είναι αρρώστια, είναι διαταραχή, σεξουαλική διαστροφή και παρέκκλιση. 
Δεν πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να τυγχάνουν της εύνοιας της πολιτείας και πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά. 
Όλοι πάνε να το βγάλουνε για αρρώστια, γιατί όταν ένας δηλωθεί ψυχικά ασθενής,παίρνει το χαρτί του, έχει όλα τα ελαφρυντικά και αυτά τον συνοδεύουν σε όλη του την ζωή. 
Άρα μπορεί να παρανομεί, να βάζει τα χέρια του πάνω στα παιδιά μας, αλλά με τα χαρτιά που θα έχει εμείς θα λέμε “τι να κάνουμε είναι ένας άρρωστος άνθρωπος”, ενώ αυτός θα εξακολουθεί να βγάζει τα άγρια ένστικτα του να τo επαναλαμβάνει».
...............
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ/ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;
«Υπάρχουν δυο συγκεκριμένα πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο και δυστυχώς και στην πατρίδα μας. το πρώτο είναι ότι σε όλες τις σεξουαλικές διαταραχές υπάρχει αύξηση, καθώς έχουν αλλάξει τα ήθη και τα έθιμα, και ο κόσμος λέει “δεν βαριέσαι; Υπάρχουν κι αυτά”, και επίσης επειδή δεν υπάρχει έγκλημα και τιμωρία. 
Είναι ένα πράγμα που αναγκάζει την κοινωνία να μην τα αποδέχεται μεν, αλλά να μην ξέρει και τι να κάνει, πώς να αντιδράσει».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ/ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ
«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν βλέπουμε τέτοιους ανθρώπους δίπλα στα παιδιά μας, και πρέπει επίσης η πολιτεία και το ίδιο το σχολείο να φροντίσουν να ενημερώσουν τους δασκάλους και τους καθηγητές ώστε να είναι αμείλικτοι και υποψιασμένοι μπροστά σε τέτοιους ανθρώπους. 
Δεν υπάρχει θεραπεία παρά μόνο η χημική καταστολή» καταλήγει ο κος Σούρας, τονίζοντας πως όταν τελειώσει και η χημική καταστολή, τότε ο εκάστοτε παιδόφιλος/παιδεραστής, επιστρέφει στη… «δράση» του.

Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki