Friday 28 June 2019

Ονόμασαν το παιδί τους… «Google» για να γίνει… «Ηγέτης»!!!!

Μας ψεκάζουν…παγκοσμίως! ΤΕΛΟΣ!!!

Ονόμασαν το παιδί τους Google για να γίνει… «ηγέτης»!
Αυτό το παιδάκι – 3 μηνών σήμερα – όταν μεγαλώσει θα ευγνωμονεί ή θα… λοιδορεί τους γονείς του;;; Άγνωστο…!

Και το όνομα αυτού… Google!!!

Αυτό είναι το όνομα που επέλεξαν για εκείνον οι γονείς του, θεωρώντας πως έτσι θα γίνει «χρήσιμος» στην κοινωνία, ή ακόμα καλύτερα… ένας «ηγέτης», όπως η παγκόσμια μηχανή αναζήτησης!

Η Ella Karin και ο σύζυγός της Andi Cahya Saputra από την Ινδονησία έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, τον Νοέμβριο του 2018, αλλά τα νέα της «ονοματολογικής επιλογής» έγιναν γνωστά μόλις τώρα στον παγκόσμιο ιστό!

Σύμφωνα με τον 31χρονο πατέρα, στον έβδομο μήνα κύησης είχαν την (φαεινή…) «ιδέα» να δώσουν στο παιδί τους ένα όνομα εμπνευσμένο από την τεχνολογία.

Σκέφτηκαν μεταξύ άλλων το Windows, το iPhone, το Microsoft, το iOS αλλά κατέληξαν στο… Google!
Έτσι σκέτο. Χωρίς επίθετο – καθώς θα… «αλλοίωνε την ουσία του ονόματος», σύμφωνα με τον πατέρα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, αρχικά, η μητέρα δεν συμφωνούσε και τόσο με αυτή την «ιδέα» και τουλάχιστον τους τρεις πρώτους μήνες μετά τη γέννηση… δεν αποκάλυπτε το «όνομα» όταν τη ρωτούσαν!

Ε… ένα δίκιο το ’χει κι αυτή η μάνα! Να σας ζήσει λοιπόν ο «Google» και να τον καμαρώσετε… Ηγέτη και γιατί όχι και Πλανητάρχη!

🙈🙈🙈🙈🙈

Seorang bayi laki-laki di Bekasi, Jawa Barat, memiliki nama yang unik. Bayi itu diberi nama Google.

"Iya betul (bayi laki-laki bernama Google di Bekasi)," ujar Kabid Pencatatan Sipil Disdukcapil Kota Bekasi, Oke Kusmayadi, ketika dijumpai di kantornya, Jalan Ir H Juanda, Bekasi Timur, Jumat (21/6/2019).

Bayi tersebut merupakan anak dari pasangan Andi Cahya Saputra dan Ella Karina. Google lahir secara normal pada tanggal 30 November 2018 di Bekasi.

... Δείτε περισσότερα
patkiout.gr
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki