Monday 24 November 2008

ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ - ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ

Το παρακάτω κείμενο ως τεκμήριο του γεγονότος της, εξευτελιστικής για το ανθρώπινο είδος, αύξησης των παιδόφιλων
Η Β., ετών 15, είναι επιβάτης του λεωφορείου 608 της γραμμής Ζωγράφου-Ακαδημία-Γαλάτσι, και επιστρέφει στο σπίτι της.
Από το μέσον της διαδρομής της περίπου, δέχεται την αισχρή παρενόχληση ενός συνεπιβάτη της, ο οποίος παρά τις, ευγενικές και διακριτικές ως τώρα, διαμαρτυρίες της, συνεχίζει ακάθεκτος να ακουμπά τα δάκτυλά του στη μέση, τους ώμους και τα πόδια του κοριτσιού.

Η Β. προς το παρόν εκφράζει τη δυσαρέσκειά της λέγοντας ξανά και ξανά τη λέξη «συγνώμη», κυριολεκτικά στριφογυρνώντας στο κάθισμά της, προς αποφυγήν των χεριών του ατόμου αυτού.Όσο περνά όμως η ώρα, η παρενόχληση γίνεται όλο και πιο σοβαρή, και η Β., με λίγο δυνατότερη φωνή αυτή τη φορά λέει : «Σας παρακαλώ κύριε, σταματήστε λίγο!»

Οι δύο νεαρές κοπέλες των μπροστινών καθισμάτων αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, και ρίχνουν ένα γεμάτο οργή βλέμμα στον άντρα. Το νεαρό κορίτσι νόμιζε πως τώρα, μετά τα άγρια βλέμματα των άλλων επιβατών, το μαρτύριό της θα τελείωνε.
Δυστυχώς όμως, η αισχρή αυτή παρενόχληση δεν έλαβε τέλος, εφόσον εντός ολίγων λεπτών, ο άντρας συνέχισε απτόητος. Η Β., φοβισμένη πια, επανέλαβε τη φράση της, αυτή τη φορά με ένταση φωνής που επαρκούσε για να ακουστεί στο μισό λεωφορείο. Μία από τις κοπέλες του μπροστινού καθίσματος σηκώθηκε οργισμένη, και έφερε τη Β. μπροστά, στο δικό της κάθισμα, κατακρίνοντας με καυστικό τρόπο τη συμπεριφορά του ανθρώπου αυτού. Ο άντρας, αφού πλέον είχε χάσει την ευκαιρία για τέρψη των άθλιων ορμών του, κατέβηκε στην επόμενη στάση. Μετά τα λεγόμενα της κοπέλας που κυριολεκτικά έσωσε τη Β., περί των οσμών που αναδύονταν από το στόμα του άντρα, κατά πάσα πιθανότητα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Να ένα μικρό περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, το οποίο έληξε, άδοξα ευτυχώς, για τον επίδοξο παιδεραστή, ο οποίος τελικά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο του.

Παρ' όλα αυτά, τα γεγονότα άφησαν μια μικρή πληγή στη ψυχή του παιδιού αυτού, ενός αρκετά όμορφου κοριτσιού με το όνομα Β., το οποίο υπέστη σοκ από τη συμπεριφορά του ανθρώπου αυτού, αν μπορούμε φυσικά να χρησιμοποιήσουμε τον όρο «άνθρωπος».

Υ.Γ.
Ίσως η παιδοφιλία θα έπρεπε να λαμβάνεται υπόψη ως σοβαρή, ανίατη ψυχική ασθένεια, και όχι έγκλημα. Εφόσον πολλοί παιδοψυχολόγοι-παιδοψυχίατροι, έχουν αναλάβει περιπτώσεις όπου τυχόν ψυχολογικές διαταραχές οφείλονται σε σεξουαλική παρενόχληση/κακοποίηση του παιδιού, έτσι και οι παιδόφιλοι θα έπρεπε να παραπέμπονται σε κάποιο καλό ψυχίατρο...
Τέτοιου είδους υποκείμενα, αν επιτρέπεται η έκφραση, αρμόζουν έγκλειστοι σε ψυχιατρικές κλινικές, και όχι σε φυλακές...

24/11/2008
Με αγανάκτηση,
Αγγελική Κορρέ

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki