Tuesday 10 February 2009

Συλλήψεις παιδεραστών και παιδόφιλων

1) Συνελήφθη παιδεραστής
Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας σε ψηφιακή μορφή
Για αποπλάνηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατηγορείται ένας 42χρονος οικογενειάρχης, ο οποίος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Αχαρνών.
Ο 42χρονος από το Μενίδι, πατέρας δύο παιδιών φέρεται να ασελγούσε εδώ και ένα χρόνο σε βάρος ανήλικης φίλης της κόρης του. Το κορίτσι αποκάλυψε στους γονείς του ότι ο άνδρας ασελγούσε σε βάρος του το φωτογράφιζε και το βιντεοσκοπούσε.
  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 42χρονος παρέσυρε προχθές ένα κοριτσάκι 8 ετών, κόρη φιλικής οικογένειας στο σπίτι του για να παίξει δήθεν με τα δικά του ανήλικα παιδιά, τα οποία όμως απουσίαζαν.
Εκεί ο 42χρονος ασέλγησε κατ' επανάληψη πάνω στο κοριτσάκι, ενώ και στο παρελθόν είχε κάνει το ίδιο σε βάρος της. Για να πετύχει το σκοπό του έδειχνε στην ανήλικη φωτογραφίες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας που είχε στο κινητό τηλέφωνό του.
Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας σε ψηφιακή μορφή τα οποία μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για εξέταση.
Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη στον εισαγγελέα.

2) Σύλληψη Έλληνα για παιδική πορνογραφία
Οι Αρχές εντάσσουν τις συλλήψεις στο πλαίσιο της εξάρθρωσης διεθνούς δικτύου παιδικής πορνογραφίας 
Στο αεροδρόμιο της Πέρθης, της Δυτικής Αυστραλίας, συνελήφθη ένας Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται ότι προσπάθησε να εισάγει στη χώρα υλικό παιδικής πορνογραφίας. Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι μια μέρα αργότερα συνελήφθη και ένας Αυστραλός, ο οποίος φέρεται να μετέφερε πορνογραφικό υλικό από τις Φιλιππίνες.
Η Αστυνομία δεν έδωσε άλλα στοιχεία.(γιατί;;;;) 

3 comments:

  1. Κι όμως φίλε μου, ίσως γαληνέψει η ψυχή αν παραδεχτεί ότι οι άνθρωποι είμαστε ικανοί τόσο για τα καλύτερα, όσο ακι για τα χειρότερα. Όπως είπε κι εκείνος ο ρωμαίος, ο Τερέντιος, "άνθρωπος είμαι, και τίποτα ανθρώπινο δεν μού είναι ξένο". Αποτρόπαιο για εμάς, για κάποιους άλλλους όμως βιωμένη ψυχοπαθολογία... ναι, είναι αρρώστια, και έτσι θα έπρεπε να την κρίνουμε- και να τους κατακρίνουμε, ναι, αλλά έχοντας στο μυαλό μας ότι πρόκειται για αρρώστια.

    καλό βράδυ. Υπέροχος ο μύθος της αμυγδαλιάς Σ:ο))))

    ReplyDelete
  2. @ Μαύρο Γάτο

    και τον Χάνιμπαλ Λέκτερ άρρωστο μπορείς να τον χαρακτηρίσεις.

    ReplyDelete
  3. Μα δεν δικαιολογώ κανέναν, φίλε μου, αλλά ναι, τί άλλο ήταν ο Λέκτερ αν όχι άρρωστος; Αυτό δεν τον αθωώνει, όμως οι σεξουαλικές διασςτροφές, είναι μια μορφή αρρώστιας. Όπως δεν μπορείς να καταλογίσεις πλήρη ευθ΄πυνη σ έναν σχιζοφρενή δολοφόνο, έτσι και στα σεξουαλικά εγκλήματα, υπάρχει ένας βαθμός ακαταλόγιστου. Όχι νομικά, αλλά ηθικά- τα τέρατα αυτά ίσως έχουν κάποιες αιτίες που έγιναν τέρατ η συνηθέστερη από αυτές τις αιτίες , είναι η δική τους κακοποίηση, όταν ήταν παιδιά...

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki